Karleuša je tek nedavno progovorila o bolesti svoje majke: Moj životni cilj je da njoj bude dobro!

Autor:

Zabava

04.03.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O bolesti Divne Karleuše (61) koja je juče preminula u svom domu na Altini, mediji nisu pisali i veoma malo se znalo, a njena ćerka Jelena Karleuša pre mesec dana govorila je o problemu s kojim se suočava njena majka.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zdravlje njene majke je bio njen životni cilj... Jelena Karleuša

Jelena je u intervjuu za emisiju "Glamur" govorila o tome koliki joj je oslonac bila majka, kao i na koji način se borila za njenu karijeru:

- Divna je bila ta koja je usadila u meni da je žena ta koja mora da bude jako samostalna i da se puno bori, da je niko ne drži u šaci. To je možda i najbolji savet svim ženama, u braku, ljubavi i odnosima - rekla je Karleuša tada i dodala:

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Zajedno su se borile da Divni bude bolje...

- Ona je neko ko je pravi primer kako neko treba da bude vetar u leđa svom "čudnom detetu". Ja nisam bila obična devojčica i u školi sam bila drugačija. U vreme kada sam počela da pevam, usred inflacije, koja je bila prejaka, sećam se da je pozajmila za moj prvi album, bez pitanja kako ćemo to da platimo. Ona mi je verovala slepo, a ja sam imala 15 godina. Ja sam nju ubedila da ću da uspem i da ću sve to vratiti i nije pogrešila. Šta god da sam radila, ona mi je utuvila u glavu da sam najbolja i najlepša. Ja bih volela da svaki mladi pevač ima roditelje koji će tako da veruju u svoje dete.

RepublikaFoto: e-stock agency
Borila se kao lavica... Divna Karleuša

Jelena je pričala i o Divninoj bolesti i nadala se da će njena majka pregurati težak period.

- Manje više se zna, Divna je duži niz godina bolesna, a mi se veoma dobro borimo sa tim i držimo sve pod kontrolom. Ja sam ćerka jedinica, meni je majka centar sveta, rekla sam da je to nešto što je moj životni cilj - da njoj bude dobro - izjavila je Jelena u emisiji "Glamur". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading