Karleuša: Moje srce je puklo, umreću za Divnom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša totalno je slomljena nakon saznanja da je njena majka Divna Karleuša u nedelju u popodnevnim satima izgubila bitku sa opakom bolešću.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
JK slomljena zbog smrti majke...

Pop divu je tragična vest sačekala nakon povratka sa nastupa u Beču, a najtužniju vest saopštili su joj tetka Danijela i prijatelji Zoran Birtašević i Jovana Dakić po povratku u porodičnu kuću. Nakon ovog saznanja Jelena je kolabirala.

- Prijatelji su se plašili da saopšte Jeleni u kolima vest da je Divna preminula, nego su to učinili po povratku u stan, gde ih je čekala Divnina rođena sestra Danijela, koja joj je to i saopštila. Jelena je od šoka vrisnula, nakon čega je izgubila svest. Tada je Hitna pomoć prvi put reagovala i ukazala joj pomoć, ali se njeno stanje nije poboljšavalo ni nakon ukazane pomoći - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna Karleuša...

- Jelena je neutešna, sve vreme plače, nemoćna je da ustane i bukvalno je na sedativima. Odbija i hranu i vodu i samo ponavlja kako joj je srce puklo i kako će umreti za majkom. Krivi sebe što u poslednjim trenucima nije bila uz nju. Jednostavno ne želi da prihvati činjenicu da je više nema.

 Dara Bubamara: Jelena mi je rekla da ne zna kako će izdržati ovaj bol, plašim se za nju

 

Ova saznanja potvrdila nam je i Dara Bubamara, koja je u ovim teškim trenucima uz svoju drugaricu i pruža joj podršku kao i reči utehe:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena neutešna zbog Divnine smrti...

- Moja Jelena je borac, ali se ja sada plašim za nju. Bila je jako vezana za majku i ne znam kako će njeno srce izdržati ovaj bol. To mi je i rekla kada sam joj izjavila saučešće. Ja sam prošla kroz istu životnu tragediju i tačno znam kako joj je. To je nenadoknadiv gubitak. Divna je bila divna žena, jaka, borac.

Poslednji pozdrav Divni Karleuši prijatelji i rodbina uputiće u sredu u 15.20, kada je zakazana sahrana na Novom Bežanijskom groblju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading