JK na lekovima zbog smrti majke: Gleda u jednu tačku i doziva Divnu!

Autor: Alo.rs

Zabava

04.03.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša skrhkana je bolom nakon saznanja da je u 61. godini njena majka Divna preminula.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna Karleuša...

Nakon tragedije Karleuša je sa svojim menadžmentom odlučila da otkaže sve nastupe u narednih šest meseci.

No, kako novinari saznaju u Jeleninoj kući je nastao muk. Izvor koji je dobro upućen u čitavu situaciju, otkrio je do sada nepoznate detalje javnosti

- Jelena ne može nikako da se smiri. Satima plače i doziva svoju Divnu. Teško joj je pala ova čitava situacija jer je bila vezana za majku, a bol ne jenjava - započinje priču dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Jelena sa majkom Divnom...

- Kako nikako nisu mogli da je smire, Karleuši su dali veliku količinu lekova za smirenje, kako bi barem malo uspeli da je smire u ovako teškoj situaciji. To su sve jaki medikamenti koji će joj pomoći da se barem na trenutak prizove svesti. Krenula je od stresa i šoka da pada u nesvest, ali je sve vreme njeni najbliži pridržavaju. Uz nju su njeni najbolji prijatelji, kao i kolege koje svakodnevno dolaze u kuću da joj izjave saučešće - nastavlja priču izvor i opisuje kako se Jelena ponaša kada joj neko uđe u kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Reflektor
JK na lekovima zbog smrti majke...

- Svi oni koji dolaze da joj izjave saučešće, dočekuje ih u svom dnevnom boravku, no ne želi sa njima previše da priča i da ima bilo kakvu komunikaciju. Ubledela je, ne progovara i samo gleda u jednu tačku. Uz nju je i njena tetka Danijela Dmitrović, rođena sestra pokojne Divne - potresno prepričava prizor iz kuće na Dedinju izvor i za kraj dodaje da se uskoro očekuje dolazak supruga Duška Tošića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading