"Ona je moja prva ljubav": Stefan Živojinović posvetio pesmu bivšoj devojci!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

04.03.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović jednu od svojih pesama posvetio je prvoj ljubavi. U pitanju je "U drugom životu", koju je snimio za drugu sezonu serije "Ubice mog oca".

RepublikaFoto: Instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živojinović...

Devojku kojoj ime nije otkrio kaže da je mnogo voleo, ali da zbog razdvojenosti njihova veza ipak nije uspela, uprkos jakim osećanjima.

- Zanimljivo je da sam ja otpevao pesmu svojoj prvoj ljubavi. Nas dvoje smo bili zajedno kada smo bili veoma mladi i putevi su nam se jednostavno razdvojili. Voleli smo se, ali zbog razdvojenosti nismo uspeli da održimo vezu i oboje smo nekako osećali da naša priča nije završena. Moj brat je celu tu priču znao i zajedno sa Brajom je napravio tekst koji u potpunosti opisuje taj deo mog života i naravno da sam odmah prihvatio da otpevam. U međuvremenu sam dobio ponudu da snimim pesmu za seriju 'Ubice mog oca' i sve kockice su se nekako poklopile - ispričao je Stefan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading