Žena, majka, kraljica i veliki borac: Dirljive poruke poznatih povodom smrti Divne Karleuše!

Autor:

Zabava

04.03.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je kao grom iz vedra neba juče potresla naciju je svakako smrt novinarke i radijskog voditelja Divne Karleuše. Mnogobrojne kolege i prijatelji porodice Karleuša putem društvenih mreža, izrazili su duboku žalost povodom ovog tužnog događaja.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divan Karleuša...

Pored Saše Popovića, Marije Šerifović, oglasile su se i Dara Bubamara, Dragana Mirković, Sbežana Đurišić, Ana Sević i mnogi drugi koji su putem instagrama pisali dirljive poruke kao poslednji pozdrav Divni. 

  - Moje najiskrenije saučešće Jeleni i njenoj porodici. Šaljem joj svu ljubav i podršku u ovim najtežim trenucima. Divna Karleuša je osoba koju pamtim kao odgovornu urednicu Radio Beograda, divnu prijateljicu i saradnika,dobrog čoveka i požrtvovanu majku. Neka ti je večna slava draga Divna - izjavila je Snežana Đurišić.

Foto: instagram.com/snezana.djurisic_

- Duboko sam potrešena tužnom vešću da nas je napustila jedna od retkih osoba na svetu koja je svojim imenom opisala svoju ličnost - Divna Karleuša. 

Odmori se draga moja, ostaćeš upamćena kao nesebična, dobra i lepa osoba , a ja cu ti zauvek biti zahvalna za svaki trenutak koje smo zajedno provele i za moje prve intervjue koje si ti učinila lepim i lakim. Moje iskreno saučešće dragoj Jeleni i celoj porodici - napisala je Dragana Mirković 

 

 

 

- Otišla je jedna divna žena, jedan borac, dobar čovek, profesionalac, majka i baka koja je uvek bila uz svoje dete i unuke. Nikad neću zaboraviti to lice jedne divne žene koja me je najavljivala na mom prvom velikom nastupu. Drugarice moja budi jaka, znam da boli ovaj gubitak, i sama sam prošla kroz to. Saučešće porodici - oprostila se Dara Bubamara 

- Jaka, borbena, istrajna, hrabra i mudra. Na pomen njenog imena uvek sam osećala ogromno poštovanje. Majka koja se borila sa burama, vetrovima, ratovima i izašla iz svakog kao dostojanstvena dama. Sama za voje dete, najlepši glas, odmerenost i pamet. Jako mi je žao što je jedna ćerka ostala bez takve majke, a dve devojčice bez takve bake. Prerano... Počivajte u miru. Iskreno saučešće Jeleni i porodici - napisala je Ana Sević Foto: instagram.com/snezana.djurisic_

Đorđe David takođe se seća saradnje sa Divnom

- Divna je bila moja drugarica. Poznajem je još dok je radila na Radiju Beograd, svoje prve intervjue kao mlad, neafirmisan student glume, dao sam upravo njoj. Zaista mi je mnogo žao Jelene, imam osećaj da je ovo atak na njenu glavu sa svih strana. Ja sam takođe izgubio majku od raka, tako da su kod mene sada duplirane emocije -  rekao je Đorđe David

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta oko 12:30 časova kada su je pronašli u njenom stanu, a Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading