Imala sam samo 17 godina, ali vredelo je: Ovako je Divna govorila o fatalnoj ljubavi sa Draganom Karleušom!

Autor: Republika

Zabava

03.03.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata radijska novinarka, Divna Karleuša govorila je da je njena ćerka Jelena Karleuša rođena iz velike ljubavi i da, iako je bila veoma mlada kada je sotala trudna, nikada zbog toga nije zažalila, naprotiv. O jubavi sa Jeleninim ocem, Draganom uvek je imala da kaže samo lepe stvari pa i posle razvoda koji nije lako podnela...

Divna Karleuša je u jednom intevjuu rekla da je bila dobar đak i da je pred njom bila blistava budućnost u smislu usavršavanja, međutim intenzivna ljubav koja ju je zadesila u 17. godini učinila je da škola ode u drugi plan...

- Pohađala sam društveni smer u Devetoj beogradskoj gimnaziji. Pre toga, pobeđivala sam na takmičenjima u recitovanju i pisanju pesama. Sećam se kako mi je Branko Ćopić uručio Zmajevu nagradu u Klubu književnika uz reči da će jednog dana od mene biti nešto. Tada mi je poklonio i neke ružice koje je tu pronašao. Mada sam želela da upišem Likovnu akademiju jer sam lepo slikala, nisu me primili. I danas me slikanje opušta pa znam da skuvam kafu, pustim muziku i po celu noć bojim platno - rekla je Divna. 

- Kada je za to došlo vreme, upisala sam Pravni fakultet, ali ga nisam završila jer sam se vrlo brzo zaljubila, udala i postala majka - evocirala je uspomene Divna.

U Jeleninog oca bile su zaljubljene sve devojke iz kraja, a Divna je tvrdila da je samo ona bila dovoljno hrabra i uporna i da ga je time osvojila.

- Dragan mi je bio komšija. Dopadao se i mojim drugaricama jer nas je sve šarmirao kao iskusniji i jedanaest godina stariji momak. Sve smo bile zaljubljene u njega, a dok su druge odustajale, ja nisam. Zabavljali smo se tri godine, a onda odlučili da se venčamo jer sam ostala trudna. Jelena je rođena kao plod prave ljubavi jer su te tinejdžerske ljubavi najjače. Kasnije je bilo možda i burnijih i lepših, ali tako iskrenih više nikad. Uoči venčanja, celu noć sam sa mamom i sestrom pravila torte, a svečanost smo organizovali u Domu kraljevskog vazduhoplovstva na Studentskom trgu. Pevao je Marinko Rokvić, a svirao orkestar Ace Šišića – prisećala se voditeljka koja je godinu dana nakon porođaja počela da se bavi novinarstvom.

- Jelena me je totalno obuzela, a i nije mi se učilo, pa sam napustila fakultet. Mnogo godina kasnije, pošto nisam smela da izlazim, noću sam slušala radio. Jednom sam pobedila u kvizu emisije Mikrofon je vaš i dobila šansu da napravim svoj program na radiju od pet minuta. Imala sam samo 14 godina. Iako nisam pobedila, moja emisija je bila zapažena. Nekoliko godina kasnije javila sam se na konkurs za honorarnog saradnika i tadašnji urednik Radija 202 Mihailo Ćurčić dao mi je šansu u Informativnoj redakciji. Potom sam na Prvom programu radila Večernju reviju želja, a moj glas je godinama želeo dobar dan i slušaocima Posela202. Lagano sam počela da se bavim estradom i od njegovog osnivanja bila sam član Radija 101. Prvo sam radila kao voditelj, a potom  i urednik, sve dok ga, pre pet godina, nisu zatvorili – pričala je Divna koja je u poslovnom zadovoljstvu pronašla utočište od razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading