Karleuša izvređala kandidatkinju: Imaš malo više od tri grama mozga!

Autor:

Zabava

03.03.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dada Mešaljić iz Srebrenika zaludela je studio ZG svojom energijom, kada je izvođenjem pesme "Afrika" Slađe Alegro podigla atmosferu do usijanja, pa sebi obezbedila svih 6 glasova.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša...

Međutim i pored svih pozitivnih kometara koje je dobila, Jelena Karleuša uputila je uvredu na račun mesta u kome živi takmičarka. 

"Vrcava" dvadesetjednogodišnja devojka "prevarila" je žiri, kako je to izjavio Saša Popović, jer je svojim šarmom uspela da zaludi sve, i pored nedostataka koje ima u pevanju. 

- Pevaj šta ti se peva, i koliko to možeš, ti si jedina od svih ovde prava "Zvezda Granda - izjavio je Bosanac koga je oduševila Dada. 

- Vrcava, lepa, budiš lepe emocije - dodala je Ana Bekuta. 

- Dado, ono što se meni sviđa kod tebe je da si jako inteligenta i mislim da si jako opasna za svoje godine. Dobila si svih 6 glasova na svoju inteligenciju, ti si pravi pokazatelj da su energija i inteligencija ključni faktori za uspeh u šou biznisu, a ti imaš oba. Imaš malo više od 3 grama mozga što je jako interesantno za devojku od 21 godine, iz Srebrenika, eto ko bi rekao? -  rekla je Karleuša, pa ponovo udarila tamo gde ne treba, kao u slučaju sa Hercegovkom, Mirom Medan. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Dada Mešaljić...

- Misliš da ima pametnih i tamo, jel? - prekinuo ju je Bosanac aludirajući na pređašnju situaciju, koja je uzdrmala region. 

Podsetimo, takmičarka Mira Medan dobila je oštre krtike na račun svog izgleda uz komentar "Da li vi tamo u Trebinju imate struju i internet", na šta je suprug takmičarke Milorad Medan odgovorio pop divi "Imamo internet, videli smo tvoju bruku i sramotu", prisetivši se seks skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena Karleuša.

RepublikaFoto: youtube.com/ BALKANAC
Mira Medan...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

03.03.2019 12:18

A Krljeuša nema ni gram mozga.

Lana

03.03.2019 13:09

JK uopste nema mozga kada se ovako ponasa i sve redom vredja.