SAŠA VIDIĆ: Dragana Mirković je kao Majkl Džekson, on je umro kao i njena karijera!

Autor: telegraf.rs

Zabava

22.08.2017

08:22 >> 08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verbalni rat između pevačice i kreatora se ne stišava, pa je Saša u svom stilu odgovorio na Draganin komentar da je "mukica".

Foto: ST/V. LUKIĆ
Saša Vidić

Da svaki intervju koji da privuče pažnju, kao što je i sama rekla, Dragana Mirković ponovo je i dokazala.

Naime, nakon što su izjave koje je dala u intervjuu za Telegraf, vezane za decu poznatih, izazvale lavinu komentara, ništa manje nisu odjeknule ni one koje je imala o Saši Vidiću. 

Dragana je bez problema odgovorila na to što je Saša godinama unazad žestoko kritikuje, rekavši kako je "mukica".

Foto: ST/V. LUKIĆ
Dragana Mirković

- Inače, to su "Dolce & Gabbana" cipele. Poslala sam taj njegov komentar kod njih u direkciju, pošto sa njima imam saradnju i prevela sam im sa sve onim smajlićima koji umiru od smeha. Na kraju krajeva, i da su od tri dinara? Meni su baš slatke i uopšte nemam taj problem da nosim nešto jeftino. Trenutno imam papuče od deset evra i mnogo ih volim i trudiću se da ih nosim što više. Ne pogađaju me ti komentari jer odlično znam od koga dolaze. Zašto jedna Verica Rakočević, jedan Zvonko Marković nikad nisu rekli jednu ružnu reč za moje oblačenje. Samo od jedne osobe koja je kućni prijatelj i stilista koleginice koja me ne voli. Svi su provalili i primetili. Komentari su beskrajno simpatični na tu temu i on, mukica, kad bi samo jednom pročitao to što napiše ni o kome više ne bi reč rekao, a ne samo o meni - rekla je Dragana.

 

Sasvim podrazumevano, Saša joj nije ostao dužan, već joj je u svom stilu odgovorio:

- Gargamela, sprcala si sto godina na estradi i još nisi naučila da se ponašaš. Lupaš gluposti! Pa, ženo, ti ne postojiš već dve decenije, ovo što pišem je kao pismo duhu! Vratiću se na pokojnog Majkla Džeksona. Ti i on imate definitivno zajednički nos. On je, nažalost, umro, kao i tvoja karijera - rekao je Vidić za portal Telegraf.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading