Žrtvovala je suze svoje sestre: Nova serija na Happy televiziji!

Autor:

Zabava

28.02.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji turske serije „Suze moje sestre“ ubuduće će moći da prate zaplet ove uzbudljive i napete porodične sage u novom terminu na televiziji Happy – svakim radnim danom od 16.30. Ova serija koja je stekla veliku popularnost ne samo u Turskoj već i svetu, počela je da se emituje na TV Happy prošlog meseca.

RepublikaFoto: Promo
Ona je spremna na sve...

Serija je na samom početku stekla veliku popularnost zahvaljujući odličnoj glumačkoj ekipi i zapletu koji ide dalje od standardnih  matrica TV novela.  Kroz  ljubavnu priču prelamaju se složeni porodični odnosi,  preispituju tradicija i običajii njihovo mesto u modernom društvu. A sve to kroz kompleksne likove koje glume sjajni turski  glumci mlađe i starije generacije.

Sve počinje obećanjem dva prijatelja, Saliha i Bajrama,da će se njihova deca venčati i, iako im se putevi u životu razilaze a godine prolaze, oni ne gaze svoju reč. Na to pristaju, kada stasaju, i Salihova ćerka Melek i Bajramov sin Kerim, poštujući volju svojih očeva, iako to možda nije ono što baš žele. Međutim, sudbina će umešati svoje prste ili, bolje rečeno, Melekina mlađa sestra Hulija koja se kao devojčica zarekla da će se udati za Kerima. Nakon niza peripetija, Hulija ostvaruje svoj naum: veridba između njene sestre i Kerima se raskida i Hulija se udaje za svog voljenog. Međutim, neće sve ići onako kako je zamislila jer on odlazi nazad u Nemačku gde je proveo godine studirajući...

RepublikaFoto: Promo
Počinje popularna turska serija...

Likove serije odlikuju snažni karakteri: Hulija koju igra prelepa Burdžu Biridžik, prevrtljiva je žena sa više lica, ali koja zna šta želi. Njenu stariju sestru Melek u seriji igra talentovana glumica Edžhem Ozkai, a njena Melek je osećajna i brižna, ali i istrajna u svojoj nameri. Glavnu mušku ulogu, Kerima, igra Birkan Sokulu koji se hrabro uhvatio u koštac sa izazovom da igra mladića koji je rastrzan između svojih težnji i spremnosti da ispuni očevo obećanje. U seriji glumi i niz sjajnih turskih glumaca a za sve one koji su voleli seriju „Sulejman“, tu je i Filiz Ahmet, odnosno  Nigar-kalfa.

Za ulogu Hulije je Burdžu dobila prestižnu glumačku nagradu “Elele Avon” a sa partnerom iz serije Birkanom je osvojila nagradu “Altin Kelebek” za najbolji par u TV noveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading