Rasti neće biti dobro: Ana Nikolić smuvala biznismena!

Autor: Alo.rs

Zabava

25.02.2019

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić pre tri godine udala se za repera Stefana Đurića Rastu, a iako su ovim venčanjem mnogi bili iznenađeni, neki nisu kada se ovaj par razveo.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Razvod je bio neminovan... Rasta i Ana

Ana i Rasta stavili su tačku na svoj brak krajem prošle godine, a starteljstvo nad njihovom ćerkicom Tarom pripalo je Nikolićevoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No filter....only unconditional love!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jan 12, 2019 at 3:56am PST

Iako se spekulisalo da je veoma teško podnela razvod, ispostavilo se da je Ana sada rastanak s Rastom prebolela uz poznatog biznismena:

Nikolićeva je pre više od deset godina bila u ozbiljnoj vezi sa ovim biznismenom, a za oboje je neverovatna činjenica da su se ponovo zaljubili. 

RepublikaFoto: E/Stock/ST
Želi da povrati staru slavu, ali i izgled... Nikolićeva

Kako kaže izvor, Ana i biznismen se pre desetak godina nisu razdvajali jedno od drugog, izlazili su, putovali, zezali se i uživali. Navodno, koliko god da je uživala u toj vezi, Ana tada nije bila spremna za korak dalje i nije želela da mu rodi dete iako je on to želeo.

- Odluka da obnove vezu šokirala je sve koji ih poznajemo i sa njima se družimo. Za tih deset godina se toliko toga desilo, a oni su odjednom otkrili da su zajedno i sada se ponašaju kao da se nikad nisu razdvajali. On je toliko zaljubljen i srećan što je ponovo osvojio Anu, da ne vidi ništa osim nje. Poverio mi je da mu je teško što su joj ljubav i brak sa jednim „picopevcem“, kako je nazvao Rastu, uništili izgled i život - priča izvor, koji je dodao da sve što želi jeste da Anu vrati na stari put slave i da bude srećna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading