Progovorio Šabanov menadžer kog krive za pevačevu smrt: Dok se ne oglasi Gordana, o tome ne želim da pričam!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

24.02.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžera Sabita Derviševića pojedinci su optužili za smrt pevača Šabana Šaulića jer mu, navodno, nije poslao vozača i automobil kobnog jutra, zbog čega je pevač morao da probudi svog klavijaturistu Mirsada Kerića kako bi ga odvezao na aerodorm da ne bi propustio avion.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Menadžer tvrdi da nije kriv, čeka da se oglasi Goca... Porodica Šaulić na sahrani

Kako prenose pojedini mediji, porodica Šaulić, navodno, je besna na Sabita koji je prema usmenom dogovoru trebalo Šabanu da obezbedi prevoz od hotela do aerodroma odakle je avionom bilo planirano da se vrati kući. Međutim, Dervišević priča drugu priču:

Foto: ST/V. LUKIĆ
Sada je kasno... Šaban Šaulić
RepublikaFoto: facebook.com/sabit dervisevic
Šaban i Sabit

- Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio - istakao je Šabanov menadžer.

S druge strane u okviru jedne fejsbuk objave, oglasio se izvesni Michael Bulić koji se predstavio kao vozač Šabana Šaulića i njegovog kuma Slobodana tokom odlaska na pevačev poslednji nastup:

- Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da če spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša (Sabit), niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka - piše u komentaru.

O tome šta je istina, možda će moći da posvedoče Gordana Šaulić ili Šabanov i njen kum Slobodan Stojadinović koji je kobnog jutra bio u automobilu sa Šabanom i Mirsadom kada se turski državljanin zabio u njihov automobil i izazavao nesreću u kojoj je život izgubio kralj narodne muzike i njegov klavijaturista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading