Šabanov vanbračni sin teško bolestan: Komšije skupljaju pare za njegovo lečenje!

Autor: Pink.rs, Republika.rs

Zabava

24.02.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Šabanov vanbračni sin Robert!

Na Novom groblju se pojavio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić, koji se nikada ranije nije pojavljivao u javnosti zbog čega je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe.

Za života, prema rečima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Šaban je davao 500 evra mesečno svom vanbračnom sinu. Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom babom, o kojoj bubnjar legendarnog pevača ne zna ništa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Republika
Robert plače na očevoj sahrani...

Prema nezvaničnim informacijama, Šabanov sin Robert, ima velikih zdravstvenih problema i teško je bolestan. Njegove komšije navode kako je poslednjih meseci više bio u bolničkom krevetu, nego što je vreme provodio kod kuće.

Takođe, prema navodima, Robertovo zdravlje se malo poboljšalo nakon bolničkog lečenja, ali vanbračni sin Šabana Šaulića kroz dve do tri nedelje ponovo bi trebalo da se vrati u bolnicu, jer mu se stanje pogoršava.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lekove. Takođe, komšije hvale Roberta govoreći kako je veoma vredan čovek, zbog čega ljudi iz Šaulićevog komšiluka već duže vreme skupljaju novac kako bi mu obezbedili lagodniji život.

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neko

24.02.2019 18:52

Iako se nikada ne oglasavam komentarima, sada moram. Nikada tuznijeg coveka nisam vidjela. Kada pogledam tu namucenu dusu- ko zna da vidi- na licu mu pise ! Tuga, tuga.. kakav li je njegov zivot bio, nezeljen i od majke i od oca, A jedini on na Sabana lici... Nije on ni za sta kriv, sta su djeca kriva ?! Grijeh je i nehumano da ovih troje ima sve, A on nista.. ma, kada vidim njegovu sliku, place mi se... mogla bi Gordana A i djeca da isprave gresku, i barem malo da olaksaju ovom covjeku zivot... ja mu zelim brzo ozdravljenje, i sve najbolje !