Karleuša pobesnela zbog pesme Zorice Brunclik: To je takav jedan šundać!

Autor:

Zabava

24.02.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netrpeljivost Jelene Karleuše i Zorice Brunclik dobio je novu dimenziju kada je pop diva u "Zvezdama Granda" žestoko iskritikovala takmičarku koja je pevala pesmu njene koleginice s kojom nije u dobrim odnosima.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Isprozivala pesmu Zorice Brunclik... Jelena Karleuša

Takmičarka Jovana Blažić, prema predlogu mentorke Ane Bekute, otpevala je pesmu Dragane Mirković "Kaži mi sunce moje" i numeru Zorice Brunclik "Veliki grad", a kada je završila Karleuša je joj je udelila neverovatne komentare:

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Ni voditeljki nije bilo lako... Sanja Kužet i Jovana Blažić

- Pa Jovana prva pesma i đene-đene, a druga pakao i debakl. Zašto ta pesma Zorice Brunclik? - upitala je Jelena, a Saša se uključio u razgovor:

- Znamo da ti ne voliš pesme Zorice Brunclik, ali šta ima veze, pesma je lepa - pokušao je Popović da opravda izbor pesme kandidatkinje i njene mentorke Ane Bekute. 

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Ni oni nisu mogli da ublaže Jelenine komentar.... Saša i Ana

I dok su se Ana i Saša prepirali sa Jelenom, Karleuša je bila brutalna:

- To nema veze s tim da li ja volim pesme Zorice Brunclik ili ne volim, ali uz tvoju boju glasa ovakva pesma je takva jedna papazjanija, takav jedan šundać. To tebi sa 21-om godinom, devojko, ne treba. I Ana ja mislim da, ovde izuzimam pesmu Dragane Mirković, da ti možeš mnogo inventivnije i interesantnije da izabereš za devojku koja ima samo 21-u godinu u 2019-oj.

Podsećanja radi, Zorica i Jelena posvađale su se kada je Karleuša u muzičkom takmičenju obukla garderobu na kojoj je dezen podsećao na penise, čime se Brunclikova zgrozila i započela žestoko prepucavanje s pop divom koja joj, naravno nije ostala dužna. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Navukla Karleušin gnev... Zorica Brunclik

- Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju "Radna akcija" sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa PENISIMA na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). ZGROŽENA SAM....Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene.. - napisala je Zorica. 

Ovo je Karleušu razbesnelo pa joj je žestoko odgovorila:

- To što vi vidite penis je samo vaša percepcija. To govori o vama i vašim podsvesnim željama. S druge strane, i da je reč o penisu, kako kažete, ne vidim šta je tu strašno. Nije 17. vek. Veća je sramota biti loš čovek i činiti loše, te tako davati loš primer mladima. A vi koji se zgražavate, ja vam od srca želim da penis ne vidite više nikada u životu i problem rešen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jeca

24.02.2019 14:31

Pesme Zoprice Brunclik će ostati da žive u narodu kao da su izvorne narodne pesme. A JK će pasti u zaborav.

Odgovori 13 0
Žika

24.02.2019 17:20

Pesme Zorice Brunclik će večno živeti.

Odgovori 11 0