Veljkova bivša krila trudnoću? Tek sada progovorila o svemu!

Autor:

Zabava

22.02.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Cakić, bivša devojka Veljka Ražnatovića, udala se prošle godine za srpskog fudbalskog reprezentativca Predraga Rajkovića. Kada je dva meseca kasnije otkrila da je u drugom stanju, u trenutku je zaplakala.

RepublikaFoto: instagram.com/cakic__ana
Nekada je ljubila Veljka...

- Saznala sam da sam trudna na običnom pregledu i bila sam u šoku. Plakala sam i gledala u sličicu koju sam dobila i na kojoj je beba kao zrno pasulja. Odmah sam zvala Peđu jer nisam mogla da izdržim da ćutim pa da da mu kasnije kažem na kreativan način... Peđa je prvo pomislio da se šalim, ali kada je čuo da plačem poverovao je. Nije bio sam pa nije mogao nešto specijalno da kaže, ali odmah smo se našli i počeli smo da se radujemo zajedno - otkrila je gospođa Rajković putem društvene mreže Instagram.

Odgovarajući dalje na pitanja pratilaca na ovoj društvenoj mreži, Ana je rekla da je u trudnoći proganja mučnina od 8. nedelje i, iako pazi na ishranu, trenutno ima i jedan porok.

- Jedino od nezdravih namirnica konzumiram koka-kolu, ali ona je dobra pritiv mucnine. Jedu mi se lubenica, pršuta i zdenka - kaže ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t wait to meet you baby??

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Feb 22, 2019 at 3:20am PST

Odluka je pala - bebu će roditi prirodnim putem! Iako u drugom stanju uživa kraj supruga u Izraelu, gde je trenutno angažovan, ima želju da se porodi u Beogradu.

- Ja sam uvek za prirodan porođaj kao najbolju opciju, a svaki bol se zaboravi kad iz njega dobijete nešto najlepše. Porodiću se u Beogradu i biću tu sigurno mesec dva jer se osećam sigurnije u svojoj zemlji i imaću pomoć oko bebe, a onda idemo kod tate - otkriva Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️✨??

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Jan 22, 2019 at 6:37am PST

- Oboje volimo decu i planiramo veliku porodicu - istakla je ona.

Na pitanje zašto je krila da je u drugom stanju, rekla je:

- Milion ovakvih pitanja. Ljudi, venčanje je bilo u avgustu prošle godine. Tada nisam bila trudna, dva meseca kasnije sam ostala trudna i sada sam četvrti mesec.

Foto: instagram.com/rajkovic__ana

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading