Porodica Šabana Šaulića objavila saopštenje, a ovo su detelji sahrane!

Autor:

Zabava

20.02.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Šaban Šaulić prema nezvaničnim informacijama biće sahranjen u petak, 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Njegovo telo je i dalje u Nemačkoj, zbog obdukcije koja će biti izvršena sutra u 10 časova. A porodica kralja narodne muzike obratila se saoštenjem u kom se zahvalila svima koji su pomogli u svemu od trenutka saobraćajne nezgode kojoj je Šaban Šaulić podlegao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto
Članovi Šabanove porodice izdali su saošpštenje zahvalnosti... Pevač sa suprugom Gordanom

- Porodica Šaulić želi da se u ovim teškim trenucima zahvali na bezrezervnoj podršci i pomoći Predsedniku RS Aleksandru Vučiću, Ministru spoljnih poslova i potpredsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, Generalnom konzulu u Dizeldorfu Branislavi Perin, predsedniku Skupštine grada Beograda Nikoli Nikodijeviću, zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, Generalnom konzulu u Frankfurtu Branislavu Radovanoviću, Predsedništvu i Vladi Republike Srbije, svom osoblju konzulata u Dizeldorfu, Skupštini grada Beograda, kancelariji Gradonačelnika i svim zvaničnicima koji su nam uputili reči podrške - piše u saopštenju porodice Šaulić u kom se ističe i zahvalnost pojedinim nemačkim zvaničnicima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Porodica Šaulić zahvalila Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

- Zahvaljujemo se klinici u Bilefeldu zbog napora i svestrano pružene pomoći u pokušaju spasavanja života, policiji grada Bilefelda koja nam je neprekidno bila na raspolaganju informacijama, zvaničnicima pokrajine Severna Rajna Vestfalija na pomoći, kao i državnom tužiocu koji je omogućio porodici da u toku obukcionog postupka ipak vidi telo i oprosti se na dostojanstveni način od našeg supruga, oca, dede i nikada prežaljenog velikog čoveka i umetnika Šabana Šaulića - navodi se u saopštenju.  

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de
Pevač će uskoro biti sahranjen...

Prema nezvaničnim informacijama, komemoracija povodom smrti Šabana Šaulića biće održana u petak, 22. februara u 11 časova u Skupštini grada, a istog dana biće održana i sahrana pevaču u 14:30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Kako se spekuliše, Šaban Šaulić biće sahranjen sa svojim omiljenim kačketom, novcem, ali i najdražim štapom za pecanje koji je danas donet iz njegove vikendice u Krčedinu gde je na Dunavu voleo da peca.

Podsećanja radi, Šaban Šaulić preminuo je u nedelju 17. februara u Nemačkoj, kada je na automobil u kom je on bio na mestu suvozača, naletelo vozilo kojim je upravljao turski državljanin bez dozvole i u alkoholisanom stanju. Šaulić je premunuo od posledica pucanja srčane aorte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading