Lorena saznala da će dobiti brata: Darko otkrio šta je njegova ćerka uradila Marini!

Autor:

Zabava

20.02.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić polako prevazilazi sve zdravstvene tegobe koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nezgodi u oktobru prošle godine, a s nestrpljenjem očekuje rođenje sina kog će dobiti sa devojkom Marinom Gagić.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Presrećan zbog prinove... Darko Lazić

Iako se dugo spekulisalo kako će njegova ćerkica reagovati na vest da će dobiti brata, Lazić je sinoć gostujući u emisiji "Amidži šou" otkrio kako je Lorena reagovala na lepe vesti:

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Darko sa bivšom suprugom Anom i ćerkicom Lorenom...

- Lorena zna da će dobiti brata i jako je srećna zbog toga. Mazila je Marinin stomak, voli decu i jedva čeka - istakao je Lazić.

Foto: instagram.com/new_me911
Uskoro postaje otac po drugi put... Marina i Darko

Darko je u nastavku govorio i o deteljima saobraćajne nezgode i zbog čega je u ranim jutarnjim časovima krenuo iz Šapca ka svom rodnom Brestaču, kao i da li ga je neko iznervirao pa je krenuo tako rano:

- Niko me nije iznervirao, imao sam obaveze sutradan, jednostavno mi se išlo kući. Nisam planirao da se toliko zadržim, ali kada se zasedne sa dobrim društvom...- rekao je Darko i dodao da se mnogih momenata pre nezgode ne seća:

- Poslednja stvar koje se sećam? Ne znam. Toliko su me lekovi ošamutili, ne znam šta mi se desilo. Drugar se vraćao iz Šapca, a rekao mi je da sam ga ostavio u Pećincima. Ja se, na primer, toga ne sećam. Nisam bio pijan, ali sam bio premoren i ne sećam se - kazao je Lazić u emisiji "Ami Dži šou", a na pitanje voditelja Ognjena Amidžića koju bi zavisnost izlečio da ima čarobnu pilulu, Darko je odgovorio:

- Odvikao sam se od svega što je bilo loše po mene, sada mi ne treba čarobna pilula - zaključio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading