Slobi Radanoviću zviždali na aerodromu, on poludeo od besa!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.02.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović navukao je ozbiljan gnev mnogih koji su pratili rijaliti program "Zadrugu" zbog javne prevare svoje supruge Kije Kockar sa Lunom Đogani. A iako je prošlo skoro godinu dana od tog događaja, Radanoviću ne praštaju.

Foto: Republika
Haos na aerodromu... Slobodan Radanović

Naime, Slobi je nepoznati muškarac u toku jednog intervjua koji je davao na aerodormu, žestoko zviždao zbog čega je pevač pobesneo i prekinuo razgovor s novinarkom.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Besan kao ris...

A kada su zvižduci prestali, Sloba je rekao šta misli o osobi koja mu je uputila ovu vrstu prozivke:

- Pored toliko problema u ovoj državi, ja sam njemu problem i on tu meni kao nešto dobacuje i zviždi. Druže, idi zviždi onome kome treba da zviždiš, a ne meni. Ja ne utičem na tvoj život, a drugi ljudi utiču na tvoj život, tako da bi trebalo njima da zviždiš, a ne meni - poručio je Radanović onom ko mu je ovako dobacivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

19.02.2019 21:12

Sloba je zaslužio zvižduke. Učinio veliki greh. Nije se pokajao za učinjeni greh. Nije tražio oproštaj. Samo je prešao preko njega i mislio da će Kija i gledaoci to zaboraviti i oprostiti. E neće da može. Lažov notorni.

Odgovori 21 1