Ispovest Šabanovih najbližih saradnika, kolega i prijatelja!

Autor:

Zabava

19.02.2019

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink "Paparazzo lov" ove srede od 22 časa očekuje vas specijal posvećen iznenada preminulom kralju narodne muzike, Šabanu Šauliću.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić

U ovonedeljnoj emisiji "Paparazzo lov" biće emitovani snimci sa Šabanovog poslednjeg nastupa pre tragične pogibije na nemačkom autoputu, kada je tridesetčetvorogodišnji državljanin Nemačke, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, udario u automobil u kom je pevač putovao sa saradnicima.

Kako je sve izgledalo samo nekoliko sati pre kobne nesreće, biće prikazano upravo u emisiji "Paparazzo lov".

U emisiji će biti emitovani i poslednji snimci Šabana Šaulića koje je napravila ekipa emisije "Paparazzo lov" samo nekoliko dana pre saobraćajne nesreće.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić

Gledaoci će videti i snimke sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio jedan od najboljih pevača na našim prostorima, kao i muzičar Mirsad Kerić koji je sa Šabanom nastupao.

Nakon vesti da je Šaban Šaulić poginuo u Nemačkoj, predstavnici svih medija danonoćno su ispred njegovog porodičnog doma na Dedinju. U specijalu posvećenom legendi narodne muzike, biće prikazano ko je sve od poznatih ličnosti, Šabanovih prijatelja i saradnika došao da izjavi saučešće porodici Šaulić.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić

U "Paparazzo lovu" biće emitovane i ispovesti Šabanovih najbližih saradnika, koji su sa njim proveli poslednje dane i sate. Pored Gorana Jovanovića, Šabanovog dugogodišnjeg PR-a, u "Paparazzo lovu" govoriće Tea Tairović, sa kojom je pokojni pevač imao svoj poslednji nastup u Nemačkoj. Ona je sa njim provela poslednje sate, a gubitak kofera bio je jedini razlog zbog kog Tea nije sela u kola sa Šabanom i uputila se kao aerodromu. Kako se pevač ponašao na poslednjem nastupu i o čemu su razgovarali, Tairovićeva će ispričati u emisiji "Paparazzo lov".

Brojne kolege bile su duboko potresene vešću o Šabanovoj iznenadnoj smrti, a šta su rekli o kralju narodne muzike koji je iza sebe ostavio veliko muzičko nasleđe i neizbrisiv trag, saznaćete u emisiji "Paparazzo lov".

Ne propustite specijal emisije "Paparazzo lov" posvećen Šabanu Šauliću u sredu 20. februara u 22 časa samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading