Šaban spremao sinu svadbu za jun: Tragedija prekinula sve!

Autor:

Zabava

18.02.2019

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić preminuo je juče kada mu je pukla srčana aorta nakon teške saobraćajne nezgode koju je imao u Nemačkoj. A ono što neće doživeti jeste svadba njegovog sina Mihajla koji je sa verenicom Danijelom zakazao venčanje za jun.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Planirao svadbu sina Mihajla... Šaban Šaulić

Šaban je samo dan pred smrt sa sinom pravio spisak za njegovu svadbu koju je Mihajlo sa Danijelom zakazao za 1. jun:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Planirao svadbu za 1. jun... Mihajlo sa verenicom Danijelom

- Eto, nije doživeo da oženi sina, a mnogo se radovao tome. Danijela i mihajlo zakazalai su svadbu za 1. jun, Šaban bi bio presrećan da svom najmlađem sinu zapeva na svadbi. Pa pravili su spiskove gostiju samo dan pre njegovog odlaska na put. To je trebalo da bude velikiko slavlje,a sada će verovatno mihajlo sve da otkaže. Ovo su veoma teški dani za porodicu Šaulić, ovo je ogroman gubitak za celu naciju - istakao je izvor blizak porodici slavnog pevača. 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Šaban je trebalo sinu na svadbi da peva... Mihajlo i Danijela

Šaban Šaulić preminuo je juče u bolnici u Nemačkoj usled komplikacija sa srčanom aortom nakon teške saobraćajne nezgode na auto-putu prilikom odlaska na aerodrom. Zbog obdukcije tela koja je u Nemačkoj zakazana za četvrtak, i dalje je neizvestan datum sahrane legendarnog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading