Boban Rajović četvrti put uradio sjajnu stvar za mlade kolege!

Autor:

Zabava

18.02.2019

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U moru obaveza i nastupa širom regiona, Boban Rajović pristao je da sa mladim pevačem, početnikom poznatim kao Ante M. snimi duetsku pesmu koja će svetlost dana ugledati 19. februara.

RepublikaFoto: Promo foto
Boban Rajović i Ante

Spot za pesmu "Faktor iznenađenja" sniman je na tri lokacije - Minhen, Sarajevo i Zenica, a premijera je zakazana 19. februara u 16 časova, na IDJ kanalu.

Ovo je četvti put da Boban pristaje na duet sa nekim mladim pevačem i kaže da je razlog samo jedan - želja da pomogne koliko može.

- Istina je da je ovo četvrti put da činim takvu stvar i nije mi žao. Imam želju i volju da pomognem, a Ante je momak koji je vredan, dobar, talentovan i nisam video razlog da odbijem njegov poziv. Iskreno mu želim svu sreću i čvrsto verujem da će uspeti u svemu što je zacrtao - kaže Boban.

Međutim, ubrzo nakon premijere dueta "Faktor iznenađenja" publiku očekuje Bobanov singl "Kasno rođena" koji će, vrlo je verovatno, i nadmašiti njegov hit "Usne boje vina".

- "Kasno rođena" izlazi vrlo brzo i jedva čekam! Duboko sam uveren u to da će se moja publika oduševiti, jer to je, kao i sve što radim, poklon za njih i vernost koju mi godinama nesebično poklanjaju - poručuje Rajović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading