Šaban pred tragediju pričao o Dei: Uznemirio sam se kada sam to saznao!

Autor:

Zabava

18.02.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sanajući da će samo devet dana nakon razgovora o Dei Đurđević i on doživeti saobraćajunu nezgodu, koja će po njega biti fatalna, Šaban Šaulić raspitivao se o stanju mlade voditeljke.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Potresao ga slučaj Dee Đurđević...Šaban Šaulić

Naime, Šaban je u razgovoru sa jednom novinarkom 9. februara pitao za stanje mlade voditeljke koju je 7. februara udario autobus ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović" i tom prilikom joj otkinuo ruku. Dea je neposredno pre nego što ju je udario autobus, imala manji udes u kom je u njen automobil udarilo drugo vozilo kojim je upravljala jedna žena. Šaban je o Deinoj tragediji govorio sa tugom u glasu istakavši da ga je to veoma potreslo:

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Tačno 10 dana pre Šabana imala strašnu saobraćajnu nezgodu, na sreću ona je preživela... Dea

- Baš sam se uznemirio kad sam to pročitao. Eto, da nastrada tako ni kriva ni dužna. Kako su to čudne okolnosti bile, zamislite, ona prvo udari ženu, pa onda nju udari autobus i u taj autobus udari opet vozilo. Kažu da uvek mora da se tri nesreće dese jedna za drugom. Vidim, svi je podržavaju, znači da je mnogo dobro dete.

Šaban Šaulić samo osam dana nakon ovog razgovora stradao je u Nemačkoj kada je u njegov automobil udarilo vozilo kojim je upravljao 34-orogodišnji nemački državljanin koji je bio pod dejstvom alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading