Obdukcija tela Šabana Šaulića u četvrtak: Porodica objavila umrlicu!

Autor:

Zabava

18.02.2019

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Šaban Šaulić (67) preminuo je juče u nemačkoj bolnici nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo na auto-putu ka aerodromu kada se sa kumom i svojim klavijaturistom vraćao s nastupa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Otišao u legendu... Šaban Šaulić

Po telo preminulog pevača juče su otišli sin Mihajlo, ćerka Sanela i zet Zoran Bata Mirković, ali im je rečeno da je Tužilaštvo Nemačke odlučilo da će obdukcija biti izvršena tek u četvrtak o čemu je obavešteno i Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. 

Kako je Republika.rs prva pisala, Šaban Šaulić preminuo je od posledica pucanja srčane aorte do čega je došlo usled povreda koje je zadobio u teškom udesu kod Bilefelda. Pevač je, navodno, posle saobraćajne nezgode sam izašao iz automobila i ušao u sanitet.

RepublikaFoto: facebook.com/CRNA Hronika BIH
Mesto stravične nezgode nakon koje je pevač izgubio život...

Međutim, od udarca pukla mu je srčana aorta, a usled komplikacija preminuo je u bolnici.

Posle obavljene obdukcije biće poznato više detalja, a država će preko Ministarstva spoljnih poslova organizovati transport tela od Nemačke do Beograda.

Iako je bilo predviđeno da se neophodna papirologija završi do četvrtka, obdukcija je zakazana za 21. februar, tako da u ovom trenutku datum sahrane nije poznat.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Umrlica pokojnom pevaču Šabanu Šauliću

Ipak, porodica je obajavila umrlicu koju je na kapiju porodične kuće postavio kum Šabanove ćerke Ilde, Dušan Lazić Laza.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ildin kum postavio umrlicu na kapiju porodične kuće Šaulić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading