Sramno: Pijani vozač koji je usmrtio Šabana, tvrdio u policiji da je automobil u kojem se nalazio pevač izazvao saobraćajku!

Autor:

Zabava

18.02.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "mazde" koji je u alkoholisanom stanju izazvao udes i usmrtio Šabana Šaulića je u toku saslušanja prvo tvrdio da je "seat" u kojem se nalazio pevač zapravo izazvao saobraćajku!

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Šaban Šaulić

Ove tvrdnje preneo je sajt nemački sajt Iz.de. Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez vozačke dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

Pri snažnom udaru, prtljažnik malog belog automobila "izgužvao se kao harmonika, sve do zadnjeg sedišta", prenose nemački mediji. Oba vozila su naglo skrenula udesno sa koloseka i zaustavila se jedno naspram drugog nakon što su udarila u bankinu između suprotnih traka.

Istraga je dokazala ko je kriv. Naime, 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom “mazdom 6” naleteo je na vozilo “seat ibica” iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, i da su vozila tek nakon toga skrenula sa trake i udarila u bankinu, prenosi lz.de. Šaban Šaulić, koji se nalazio na mestu suvouzača u "seatu" poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik bili povređeni. Kako se estrada oprostila od kralja narodne muzike.

RepublikaFoto: facebook.com/CRNA Hronika BIH
Mesto nesreće

Istraga je pokazala da je 34-godišnji muškarac iz Gitersloa bio pod jakim dejstvom alkohola i da nije imao vozačku dozvolu. Vozaču “mazde” je izvađena krv, a oba vozila su zaplenjena za potrebe istrage.

Osim tragično nastradalog pevača, u kolima su bili vozač i kum Šabana Šaulića Sloba Stojadinović koji ga inače stalno prati na nastupima koji je sinoć preminuo.

Stravična nesreća se u dogodila juče ujutro oko 6.50 na putu A2 u pravcu Dortmunda.

Na mestu nesreće uočljivi su jezivi prizori. Karoserije oba automobila su potpuno uništene, stakla polupana, a vozila gotovo neprepoznatljiva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading