Srce puklo nakon udesa, svi detalji odlaska kralja narodne muzike

Autor:

Zabava

17.02.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić (67) preminuo je u Nemačkoj od srčanog udara nakon teške saobraćajne nesreće na auto-putu nedaleko od Dortmunda.

RepublikaFoto: instagram.com/sabanofficial
Šaban Šaulić

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, kada se Šaulić vraćao sa nastupa u poznatom klubu "Farinda" u Bilefeldu.

Na seat ibicu u kojoj su se uz Šabana, koji je bio na mestu suvozača, nalazili i njegov kum Slobodan Stojanović Bobi (sedeo pozadi) i muzičar Mirsad Kerić (bio za volanom) naleteo je otpozadi u punoj brzini nemački državljanin vozeći mazdu 6 .

Bahati Nemac za kog je samo saopšteno da se preziva Gutersloher i da ima 34 godine, kako se ispostavilo, nije imao vozačku dozvolu i bio je mortus pijan.

Pročitajte u kakvom stanju je bio pevač kada je primljen kod lekara i zbog čega je ćutao o svojim zdravstvenim problemima? 

Samo u Srpskom telegrafu i na portalu Republika pročitajte detalje stravične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading