Ponosna sam na svaki sekund koji smo zajedno proveli: Karleušin poslednji pozdrav Šabanu!

Autor:

Zabava

17.02.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je oko 6.50 časova ujutru preminuo u bolnici, nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena i Šaban u "Zvezdama Granda"...

Pevač je u toku života bio u žiriju "Zvezda Granda" gde su mu koleginice bile Jelena Karleuša i Marija Šerifovića koja je izrazila tugu zbog smrti pevača.

- Teško mi je da prihvatim da se ovo desilo. Ne verujem da ovo pišem. Veliki, najveći. Ponosna sam na svaki sekund koji smo zajedno proveli na snimanjima... Velika tragedija i tuga. Počivaj u miru... Ne znam sad šta više da napišem - napisala je Jelena Karleuša na svom Instagramu i objavila fotografiju.

- Negde oko 05:30 sam se slucajno probudila i pogledala u telefon... Ne postoji adekvatna rec da opise stanje moje duse dok cita da te vise nema. Od kada znam za sebe znam i za tebe. Dok sam kao dete sedela u uglu restorana moje kuce u Kragujevcu i slusala te i ucila... Pa do danasnjeg dana kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mladjom koleginicom. Znas ja skoro nikada nemam tremu... Ali trema i odgovornost koju sam imala one veceri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru - e to je trema, to je postovanje i za mene veliki znak da je ono sto radim ispravno i dobro! Nije trebalo ovako da se zavrsi. Uporno govorim da je vazno ostaviti trag... A ti si ostavio neizbrisiv u nasim srcima! Sada stap u ruke, camac i na tvoj Dunav u miru! Sabane, neka ti je vecna slava i HVALA!

Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Nemačkoj, Bogdan Markata, oglasio se i otkrio da je Šaban u bolnici imao srčani udar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading