Kija otkrila kako je upoznala novog dečka, a onda su joj oči zasuzile zbog njega!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

17.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar otputovala je svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem na nastup u Majnc, gde će njih dvoje zajedno pevati.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar...

Pobednicu "Zadruge 1" novinari su zatekli na beogradskom aerodromnu "Nikola Tesla", i s njom porazgovarali o aktuelnim temama.

Ono što je poznato jeste da Kija ima novog dečka. Kristina nije htela da otkrije kako se zove, ali jeste kako su se upoznali.

- Preko prijatelja, u društvu nekom - rekla je kratko Kija, a na pitanje da li se ljubav rodila na prvi pogled, odgovorila je:

- Simptatije, da. Onda je prošlo neko vreme, i eto - rekla je Kija, koja nije mogla da uporedi svog novog dečka i bivšeg supruga.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Kija...

- Slobodan je moja prva ljubav i bio mi je muž, a i dugo smo bili zajedno i povredio me je. A ne mogu da poredim sa ovim. Ovo je nešto sasvim drugačije. Da li će se sutra završiti ili za 10 godina, ili nikada, ne zna se. To ne može niko da garantuje - rekla je ona.

Kada je Kija rekla da joj je Sloba prva ljubav i da ju je povredio, oči su joj zasuzile. Na pitanje da li oseća nešto, rekla je.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović...

- Naravno, dođe mi da ga ubijem, samo kada ga vidim. Da ga zadavim i tako dalje. Osećam nekada bes, nekada sam ok. Zavisi kako kada, ali to je sasvim normalno. Bilo bi normalno da ne osećam tu potrebu da ga zadavim kada ga vidim - rekla je Kija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lidija

17.02.2019 06:37

Kiki znamo svi da je Sloba jedina ljubav tvog zivota.Uzivajte zajedno prelepi ste.

Odgovori 14 4