Sloba povređen jer je Kija našla dečka? Njegov komentar boli!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

16.02.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razvoda braka Slobodanu Radanoviću i Kristin Kiji Kockar poslovni putevi se ponekad ukrste i bivši supružnici nastupaju zajedno, ali su na emotivnom planu nastavili svako svojim putem.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija i Sloba...

Njihov odnos često se menja, pa tako u poslednje vreme nisu razgovarali. Međutim, po dolasku na aerodrom lepo su se pozdravili i poljubili u obraz, a na naše pitanje kakva je atmosfera među njima Sloba je rekao da ne zna šta će biti.

- Sad ćemo da vidimo, zato što nismo bili u kontaktu evo do sada! (smeh) Što se mene tiče sve je kul, sve opušteno. Nastup kao i svaki drugi, samo što je svima zanimljivo što nastupimo zajedno. Potrudićemo se da svima pružimo ono što očekuju, da im bude lepo - počeo je Sloba.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar...

Kristina je nedavno otkrila da već nekoliko meseci ima dečka u inostranstvu i da je zbog toga, kada mu je saopštila, Radanović prebledeo. Na pitanje kako komentariše to da Kija ima novog partnera, Sloba se prvo nasmejao.

- Pre ću da komentarišem onu izjavu da sam ja nešto prebledeo kad je rekla da ima dečka... To je stvarno... (smeh) - počeo je.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba Radanović...

- Smejao sam se. Imao sam utisak kao da je rekla to samo da bih ja to čuo da kao ima dečka. (smeh) Ali, ako ima, ja joj želim sve najbolje u vezi. Svakako joj želim sve najbolje - rekao nam je Radanović.

Pevačeva bivša devojka Luna Đogani i njen novi dečko Marko Miljković priznali su da je njihov prvi poljubac u "ivicu usne" bio za Miljkovićev rođendan u Zadruzi 1 dok je blogerka bila u ljubavi sa Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

- Super, to je baš lepo... Evo sad sam to čuo od tebe. Ne, pa više me ništa u životu ne iznenađuje. (smeh) Već neko vreme mi je sve očekivano - objasnio je Sloba, prilično iznenađen Markovom izjavom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Djole

16.02.2019 16:53

Zaboli Slobu briga za bivšu....pun mu je kufer nje i njenih gluposti.... Slobo samo napred...mlad si, život je jpred tobom. Bivša "babetina" ti ne treba, istrošena je.... ima mladjih i mnogo lepih devojka...ti si car....glavu gore...mani se tog prevaranta

Odgovori 4 39
lea

16.02.2019 17:12

Vidiš KIja da ti ni Sloba ne veruje,pa doskora si izjavljivala da bi dete imala sa njim,jer bi bio dobar otac.Dogovori se ženo sama sa sobom.Pogubila si se u svemu.Ko je taj misteriozni dečko? Neće Kija sa tobom normalan ni jedan ništa ozbiljno,ko bi trpeo tvoj teror,gledali ljudi kako terorišeš Slobu,nije ni čudno što je izmakao tvojoj troturi.Nije ni on baš čist sam sa sobom, glumi dobricu,svima želi sve najbolje,ali za nijansu je bolji čovek od tebe,ti si pokvarena isfrustirana samoživa ženica. A takva nikom ne treba!

Odgovori 7 35
Lidija

16.02.2019 17:36

Sloba zna da Kija nema drugog decka jer se oni jos uvek vole.Najlepsi par Kija i Sloba,crknite hejteri

Odgovori 33 4
Novi Sad

17.02.2019 13:22

Sloba jedno misli, drugo priča, treće radi. kakva Kristina, onaje daleka prošost za njega. Samo kada je pobegao iz kandži ove ucenjivačice i zla od žene.....ptrišljamčila se uz njega, jer veze nema sa pevanjem, da bi ubola koju kintu.... Ona njega ucenjuje i on ne sme da pisne... ... Tek jbi mu došla glave kada bi ponovo jbio sa njom... Ona je toliko kvarna da i sama veruje u svoje gluposti.,..

Odgovori 1 17