"Arapska princeza": Naša manekenka se udala za bogatog arapina, ovo je njen život!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

16.02.2019

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja manekenka i modna novinarka Anika Božić postala je predmet interesovanja mnogih onda kada se 2014. godine udala za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja, rodom iz Palestine i postala gospođa Al Saraj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anika Božić...

Iako je Jusuf zapravo uspešan poslovni čovek koji nema titulu, mnogi ga zbog toga što je veoma imućan nazivaju "arapskim princem" i odatle Anikin nadimak "arapska princeza".

- Moj muž nije arapski princ. Njegov deda je bio predsednik, dakle on je bio državnik, zato što Palestina nikada nije bila monarhija, bar ne u skorijoj istoriji. Nije još zvanično ni država. Nažalost moj muž nikada tamo nije živeo, tako da je on Kanađanin, jer je tamo proveo svoj život - rekla je Anika svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Valentine ?

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on Feb 14, 2018 at 8:44am PST

Već nekoliko godina unazad, Anika živi na relaciji Kairo- Pariz, a jedna je od retkih koja nije zaboravila odakle potiče, te je dolazak u Beograd obavezan na svakih nekoliko meseci. Nije prekinula kontakt sa starim prijateljima i sasvim je sigurno da je na ulicama našeg glavnog grada možete videti u sasvim običnim odevnim i stilski perfektnim kombinacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always finding magic ✨✨✨

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on Feb 7, 2019 at 8:34am PST

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla u Beogradu. Potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, da bi studije potom nastavila na univerzitetu Maragoni u Parizu.

Gradila je karijeru, živela u Kairu i Londonu, upoznala je arapskog biznismena sa kojim se venčala u Atini, a po mužu i njihov sin nosi ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for the most beautiful birthday wishes! ❤️?✨?? #BabyO #3

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) on Jan 18, 2019 at 9:51am PST

Iako sa porodicom može da živi u izobilju, nekadašnja manekenka je odabrala put u kojem će sama privređivati, imati obaveze i raditi kao i svi ostali ljudi u zemlji iz koje potiče. Anika ima modni blog, a piše i kolumnu za jedan magazin. Upravo zbog toga da bi bila upućena u aktuelnosti iz sveta mode, često putuje širom sveta, a Pariz joj je glavna destinacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading