Razvodi se poznata voditeljka posle 2 godine braka?!

Autor: Alo.rs

Zabava

15.02.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jelena Petković ove sezone vratila se u rijaliti program "Parovi" kao domaćin emisije "Upoznajte Parove".

RepublikaFoto: instagram.com/jelenastem011
Jelena Petković...

Pre nešto manje od 2 godine, ona je stupila u brak sa suprugom Nikolom Đunisijevićem, a sada su počele da kruže priče kako je brak u velikoj krizi, kao i to da će se uskoro razvesti.

- Krenule su razne priče kako Jelena hoće da se razvede i kako joj ne cvetaju ruže u braku, zbog toga što se sa suprugom više nikako ne slaže. Zlobni ljudi žele da joj naude takvim pričama, a ona je bila izrevoltirana što se tako nešto priča, kao i činjenica da se toj čitavoj aferi pridaje značaja - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/jelenastem011
Jelena...

- Ona je u braku dobila ćerku Mašu, koju voli najviše na svetu. Ovakve priče joj nikako ne idu u prilog, jer je ona srećna žena koja svakodnevno uživa u braku - završava priču izvor.

U prilog čitavoj ovoj priči i ide fotografije koju je Petkovićeva objavila na svom Instagram profilu. Ona je postavila fotku na kojoj srećno pozira sa suprugom i na taj način demantovala sve priče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav najveća ❤️

A post shared by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on Feb 14, 2019 at 2:35am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading