Rokvić menja život i pesme

Zabava

20.08.2017

18:15 >> 16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić napravio je eksperiment sa albumom "Ovaj put", a sada je odlučio da se vrati muzici koja ga je proslavila.

Foto: instagram.com/nikolarokvic
Nikola i Leona

Njegov novi singl "Nevera" podseća na stari hit "Med i slatko grožđe", a kako stoje stvari, Rokvić se ujedno posvetio i pravim životnim vrednostima.

- Nikola je totalno drugi čovek u svakom smislu te reči, posvetio se porodici, pravim životnim vrednostima, veri u boga, neprepoznatljiv je. Svi oko njega primećuju veliku promenu u njegovom ponašanju, razmišljanju i svima se dopada, a posebno njegovoj supruzi Bojani, koja supruga podržava u svakom smislu. Njegova nova pesma "Nevera" totalno ga je vratila u neki stariji muzički pravac, ali njegov način života je i te kako drugačiji od onoga kako ga je tada živeo kada je stvarao muziku poput pesme "Med i slatko grožđe" - priča izvor blizak Rokvićima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading