Prekipelo joj! Goca Tržan se iselila iz stana u Mirijevu i prepisala ga na Ivana Marinkovića!

Autor: Scena

Zabava

14.02.2019

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprestane javne prozivke koje je Ivan Marinković upućivao bivšoj supruzi Goci Tržan zbog stana u Mirijevu za koji je pevačica podigla kredit i godinama ga otplaćivala, a za koji je pokojna majka rijaliti igrača stavila svoju nekretninu pod hipoteku, dozlogrdile su pevačici koja se pre pola godine iselila iz svog doma.

RepublikaFoto: Ivana Stevanović
Dosta joj je bilo... Goca i Raša

Naime, nakon što je Marinković optužio Gocu da mu duguje 20.000 evra za hipoteku za stan njegove majke, Tržanova je odlučila da izađe iz tog stana sa suprugom Rašom Novakovićem i ćerkom Lenom koju je dobila u braku s Marinkovićem.

Foto: printscreen/instagram.com/gocatrzan
Sad žive u kući... Goca sa ćerkom Lenom

-  Goca i Ivan su pre desetak godina kupili na kredit stan u Mirijevu, u kojem su živeli sa ćerkom Lenom sve dok se nisu razveli. Kada se Goca preudala, u tom stanu je živela sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem i, naravno, sa ćerkom. Kako je pevačica sve vreme otplaćivala kredit za taj stan, nije bilo sumnje da će nekretnina ostati njoj. Medutim, problem je to što je pri kupovini stana hipoteka položena na stan Marinkovićeve majke, koji on želi da proda. Zbog toga je isprozivao Gocu da mu duguje 20.000 evra jer je toliko ostalo duga. To je razjarilo pevačicu koja je za kratko vreme pronašla kuću u Rakovici, koju je opremila, a ovaj stan će prebaciti na ima Ivana Marinkovića i on će ubuduće morati da plaća ratu kredita - kaže izvor upućen u čitavu situaciju.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Marinković više neće moći da je proziva...

- Ona je javno obećala da će se iseliti, a to se zaista i dogodilo, iako to krije od medija jer ne voli da je povezuju sa Marinkovićem. Ona i Raša su u Rakovici napravili kuću gde trenutno žive, a u kojoj imaju čak i muzički studio u kojem se Goca sprema za nastupe i u kojem Raša svira bubnjeve.

Prema rečima izvora Marinković ne zna za novonastalu situaciju jer je trenutno u rijalitiju "Parovi".

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ko će sad da mu plaća ratu?

Ukoliko ne bude plaćao ratu kredita, nekretnina će pripasti banci. Njegova sestra zabrinuta je zbog svega jer je svesna Ivanove neodgovornosti.

Teodora Marinković se nije javljala na pozive pa nismo uspeli da saznamo šta
misli o postupku bivše snajke, dok Goca na naša pitanja nije odgovorila, iako smo se u telefonskom razgovoru sa Rašom dogovorili da ih pošaljemo.

Komšije potvrdile priču


Komšije su potvrdile da im poznata pop pevačica više nije komšinica. 
- Goca više ne živi u ovoj zgradi. Sigurno je šest meseci prošlo otkad je nisam video i Goca i Raša su vozili dva automobila, ali više ne viđam nijedan. Bili su dobre komšije. Raša se uvek ljubazno javi, sa mnom se ponekad našali, a Goca je zvaničnija, ali takođe prijatna. Svakog jutra je dolazio kombi koji je Gocinu ćerku vozio u privatnu školu koju pohađa, ali više ne dolazi - rekao je jedan komšija, dok komšinica dodaje:
- Goca i Raša više ne žive ovde. Ne znam da li su stan prodali, ali su se odselili u Rakovicu. Ponašaju se potpuno normalno, idu u prodavnicu, na pijacu, ali ovaj mali mi nekako ne ide uz nju. Mnogo mi je mlad za nju.

Njene prve komšije sa sprata su takođe rekle da ona više tu ne živi.
- Goca se odselila. Mislim da tu trenutno niko ne živi. Ona je veoma ljubazna, kao i njen suprug. On se divno ophodi prema njenoj ćerki - rekla je stanarka zgrade čija je komšinica bila Tržanova, a druga komšinica se nadovezala:

- Ja sam je poslednji put videla letos, išla je uz stepenice sa mačkom u rukama. Vrlo je ljubazna i prijatna.

Podsećamo, Ivan je u oktobru 2017. godine optužio Gocu da nije isplatila dug banci, zbog čega on ne može da proda stan njegove majke u kojen je ziveo.

- Kad smo se venčali, kupili smo stanu Mirijevu na kredit. Ona tu sada živi s našom ćerkom Lenom i suprugom Rašom. Ja sam imao neku kombinaciju da uzmemo veći kredit, ali smo taj stan u Mirijevu morali odmah da stavimo pod hipoteku. Pritom, banka je tražila još jednu hipoteku pa sam moju pokojnu mamu zamolio da mi to učini, da stavimo njen stan koji se nalazi u Dalmatinskoj pod hipoteku, što je i učinila - požalio se Ivan tokom učešća u "Parovima":

- Ja sad živim tamo, ali hteo bih da ga prodam i da kupim neki manji u Kotežu. Šta će meni toliki stan?! Ali kad smo se Goca i ja razveli, dogovor je bio da njoj ostane taj stan u Mirijevu. Ja sam joj dao pet godina fore da mi skine hipoteku sa ovog u centru grada, a ona još to nije uradila. Goca meni, tačnije banci, duguje za hipoteku dva konja evra (20.000 evra
prim. aut.). Ona obećava da će to da plati, ali nikako to da uradi. Mogao bih ja na sud zbog toga, ali to će da traje pet godina.

Goca mu je ubrzo odgovorila na ove prozivke rečenicom da ée ubrzo izaći iz stana i da je baš zanima ko će posle toga da mu otplaćuje kredit.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

15.02.2019 11:49

Goca se nepošteno ponaša. Najbolje da ode u Parove i ostaće trudna.