Dea 12 sati pre stravične nezgode otkrila svoj životni pan: Svi u studiju aplaudirali!

Autor:

Zabava

14.02.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka Dea Đurđević poznata po svom osmehu i komunikativnosti, nedavno je doživela strašnu nezgodu kada ju je udario autobus i tom prilikom joj naneo teške telesne povrede, a između ostalog i otkinuo ruku. Pre saobraćajne nezgode koju je doživela, Dea je samo 12 časova ranije bila na snimanju emisije "Magazin In" voditeljke Sanje Marinković.

RepublikaFoto: Promo foto
Voditeljka ubrzo nakon snimanja emisije doživela nezgodu... Dea Đurđević

Tokom gostovanja, mlada voditeljka otkrila je svoje planove, a ostali gosti u studiju su joj se divili na izuzetnoj zrelosti i pametnom razmišljanju o životu. 

- Ja sam sada u tim godinama gde ja hoću da stvaram, da ja samoj sebi zaradim stan... E onda, kada prođe određeno vreme, onda ću da sedim, ćutim i trepćem - rekla je nasmejana, harizmatična voditeljka koju su podržale starije kolege, dok je Andreana Čekić glavom gestikulirala da se slaže sa svakom Deinom izjavom.

Foto: Promo foto
Dea i Dragana gostovale u Magazinu In

Međutim, sudbina se grubo poigrala s voditeljkom i samo 12 sati kasnije doživela je stravičnu nezgodu od koje se sada, prema rečima lekara, uspešno oporavlja. Dei je sada mnogo bolje i sve je izvesnije da će moći da nastavi sa svojim planovima koje je otkrila u emisiji "Magazin In", a koja će biti emitovana u subotu na televiziji "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading