Obožava snajku: Ceca dala Bogdani ogroman prsten s dijamantima!

Autor:

Zabava

12.02.2019

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O tome koliko se dobro slažu Svetlana Ceca Ražnatović i njena buduća snaja Bogdana Rodić možda najbolje svedoči jedan detalj koji je mnogima promakao.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Prsten je najpre ponela Bogdana...

Reč je o prstenu optočenom dragim kamenjem koji je najpre ponela Bogdana na rođendanu zlatara Nebojše Bojovića, a potom Ceca na otvaranju jednog salona.

Prsten koji privlači pažnju svojom veličinom budući da je ogroman i optočen dragim kamenjem čija je vrednost procenjena na nekoliko hiljada evra, zasijao je na Bogdaninoj ruci.

A nekoliko večeri kasnije i na Cecinoj, pa je bilo jasno da Ražnatovićka ne štedi kada je potencijalna snajka u pitanju.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
A potom ga je prošetala Ceca...

Bogdana i Veljko nedavno su se verili pred čitavom porodicom, a Rodićeva sada živi u Cecinoj kući i pevačica ne krije da je verenica njenog sina divna devojka s kojom se lepo slaže. Pevačica je jednom prilikom istakla da je na Bogdani najlepša "njena duša i njeno vaspitanje".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading