Šerifovićka otputovala u Ameriku na veštačku oplodnju: Želim da postanem majka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Marija Šerifović je pre nekoliko dana otputovala u Čikago kako bi se podvrgla vantelesnoj oplodnji. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, evrovizijska pobednica je zakazala pregled u prestižnoj medicinskoj ustanovi Norvestern, koja se nalazi u strogom centru Čikaga, na obali jezera Mičigen, u kojoj se prošle godine porodila Ana Ivanović.

Foto: printscreen/instagram
Spremna da postane majka... Marija

- Marija se već duže vreme raspitivala koja je najbolja klinika za veštačku oplodnju i odluka je definitivno pala na Ameriku. Pogotovo što tamo ima dosta prijatelja koji će joj pomoći oko priprema. Oni su joj i zakazali termin u najprestižnijoj klinici kod najboljeg doktora, kome je prepustila da vodi ceo proces oplodnje. Ona je već otputovala i ovih dana bi trebalo da uđe u sam proces koji je prilično dug - govori dobro obavešten izvor i otkriva detalje:

Pop zvezda u privatnoj bolnici Norvestern, u kojoj se porodila i Ana Ivanović, zakazala vantelesnu oplodnju sa nepoznatim donorom

RepublikaFoto: Promo foto
Iz Amerike se vraća trudna... Marija

- Marija je otkazala i izlazak albuma za april. Sve je podredila oplodnji. Odradiće samo zakazane koncerte u Beogradu nakon čega će se vratiti u Ameriku i tamo obaviti vantelesnu oplodnju. Sve je otkazala zbog stresa, veoma je važno da bude rasterećena u trenucima kada bude došlo do samog čina oplodnje kako bi isti bio uspešan. Ona je jako uzbuđena i više od svega želi da postane majka.

Kako dalje saznajemo, Marija bi do leta trebalo da ostane u drugom stanju ako sve prođe kako treba. U prilog ovim navodima govori i nedavna Marijina izjava za nedeljnik Svet u kojoj je otkrila po prvi put da želi da se ostvari u ulozi majke.

Marija: Neću biti naporna majka kao moja Verica

- Da, želja za potomstvom postoji i sve više razmišljam o tome. Ne bih želela da budem naporna kao što je moja mama, ali svakako ću biti brižan roditelj koji voli da ima sve pod kontrolom. Iskreno, o ovim temama sve češće razmišljam - izjavila je Marija tom prilikom.

RepublikaFoto: youtube.com/IzProfilaTVGrand
Ćerka joj zamera što je naporna majka... Verica Šreifović

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Mariju, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Marija je u svojoj knjizi koju je objavila nakon pobede na Evroviziji priznala da je LGBT aktivista, u čemu ju je podržala i majka Verica, koja je njen najveći životni pokretač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

12.02.2019 21:18

I naši umeju da oplode. Tamo mogu da joj ubace dete druge boje kože.