Loše odradila posao: Popović pobesneo na Viki Miljković!

Autor:

Zabava

11.02.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zvezdama Granda" ove godine uvedena su nova pravila i svaki kanditat ima po jednog mentora od članova žirija, međutim izgleda da je Viki Miljković kao profesor pevanja podbacila.

Foto: youtube.com/ Zvezde Granda
Popović nezadovoljan učinkom Viki Miljković...

Njena učenica 25-ogodišnja Marina Tošić nije dobila nijedan glas od ostalih članova žirija jer je veoma loše otpevala, a Saša Popović je na odgovornost pozvao njenu mentorku Viki Miljković koja je imala odgovor:

Foto: youtube.com/ Zvezde Granda
Nije dolazila na časove... učenica Viki Miljković

- Ja bih trebala kao mentor da branim svakog svog kandidata, ali moram da kažem istinu, a to je da se Marina samo jednom pojavila na probi, kada smo samo odredili šta bi bilo lepo za nju da peva. Posle toga se nije pojavila ni na jednoj probi, nije mi poslala nijedan snimak da čujem kako je nešto uradila. Na kraju smo pesme birali danas jer pesme koje smo odabrali na toj jednoj probi nisu bile dobre. Ja sam to čula tek danas šta je spremala za sve ovo vreme - priznala je Viki.

Foto: youtube.com/ Zvezde Granda
Očajna Viki...

- Tako se ne radi sa kandidatima! - poručio joj je Saša Popović besno.

- Nisam ja kriva! Šta je trebalo, da je dovučem iz Sofije na probe ili da idem tamo da je tražim!? - branila se Miljkovićeva.

- Istina je da sam jednom bila na probi. Tada su mi dali pesmu koja mi se ne dopada. Oko druge pesme smo se složili, ali kada sam je probala kod kuće u studiju nije mi se dopadalo kako zvuči - stala je u svoju odbranu kandidatkinja.

- Šta da se radi, ima i ovakvih primera - tim rečima je ispratila kandidatkinju voditeljka Sanja Kužet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading