Dea planira venčanje, a pevačica joj poručila: Jedva čekam da se opraviš, da ti zapevam na svadbi!

Autor:

Zabava

11.02.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka Dea Đurđević prošlog četvrtka doživela je strašnu nezgodu kada ju je udario autobus i tom prilikom joj otkinuo ruku. Međutim, brzom reakcijom Hitne pomoći i policije, voditeljka je brzo zbrinuta i najbolji lekarski tim u zemlji ju je operisao. Njoj je tokom ove intervencije uspešno spojena ruka i Dea se oporavlja na VMA.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Želi da se uda... Dea Đurđević

A pevačica Mina Kostić danas je otkrila da je lepa voditeljka s njom razgovarala o svadbi koju priželjkuje sa svojim partnerom Mladenom Mijatovićem, kao i da ima omiljenu pesmu:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ona će pevati Dei na svadbi... Mina Kostić

- Želim da iskoristim priliku da pozdravim našu dragu Deu. Mnogo sam se potresla kad sam ujutru ustala i videla šta se desilo. Nisam mogla da verujem. Drago mi je da je sve u redu, hvala dragom Bogu. Pozdravljam je puno. Svim srcem sam sa njom. Obećala sam joj da ću joj pevati na svadbi i stvarno joj želim puno puno zdravlja, to je najbitnije. Vodite računa o sebi, jedva čekam da zapevamo i zaigramo na svadbi. Njena omiljena pesma je ''Stariji čovek'' - rekla je Mina gostujući u ''Novom jutru''.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Posle oporavka, svadba... Dea i Mladen

Podsećanja radi, Đurđevićeva je operisana u četvrtak i za nju su prva dva dana bila presudna, a lekari tvrde da će se voditlejka potpuno oporaviti kao i da će joj se povratiti sve funkcije ruke. Dea se danas i oglasila iz bolnice i po načelniku VMA poručila da je dobro:

- Ja sam odlično, ja sam megacar - rekla mu je hrabra Dea. 

- Taj njen osmeh, i sad sam se naježio i morao sam da zapišem - rekao je načelnik Vojno-medicinske ustanove prof.dr Miroslav Vukosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading