Da li je ovo pobednica Beovizije? Dunjina pesma "Sedam" zvuči kao evrovizijski hit!

Autor:

Zabava

11.02.2019

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom "jutjub" kanalu Javnog servisa danas su emitovane sve pesme koje će se takmičiti na ovogodišnjoj "Beoviziji".

RepublikaFoto: Predrag Pešić
Dunja Vujadinović...

Numera mlade pop pevačice Dunje Vujadinović, pod nazivom "Sedam" definitivno zvuči evrovizijski, sa čime se slaže I veliki broj fanova popularnog festivala koji su u komentarima otkrili da mlada pevačica ima odličnu pesmu. Dunja, koja će  boriti za prvo mesto i odlazak na 64. Pesmu Evrovizije, nedavno je za domaće medije otkrila da veruje u tim koji je radio tekst i muziku za pesmu "Sedam", a da će ona pripremiti nesvakidašnji nastup kojim će dodatno pokazati da je spremna da brani boje Srbije na Evroviziji koja se ove godine održava u Tel Avivu.

- Dobila sam veliki broj poruka podrške od svih ljudi koji prate moj rad. Oduševljeni su pesmom i kažu mi da sam spremna da ove godine predstavljam Srbiju. Meni ti jako znači I daje mi dodatnu motivaciju – rekla je Dunja, koja uveliko priprema koreografiju za "Beoviziju".

Poslušajte pesmu "Sedam" Dunje Vujadinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading