(FOTO) Umorni i krvavi: Ovo je prva fotografija lekara heroja posle operacije voditeljke!

Autor:

Zabava

11.02.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada je na nju naleteo autobus, uspešno se oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Spašena joj ruka...

 

Dea je prilikom nesreće, zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspeli da joj spasu teško povređenu ruku.

Na Fejsbuku se pojavila fotografija lekara, na čelu sa jednim od najvećih srpskih eksperata u oblasti medicine, prof. dr Markom Bumbaširevićem, nastala nakon višesatne operacije.

Na njihovim licima su osmesi, uprkos krvi koja se može videti, što samo potvrđuje uspešnost operacije.

- ONI su vratili na svoje mesto otkinutu ruku. Da li su to uradili PRVI PUT? Verujem, ne...Zašto ne znamo za njih? - piše u opisu fotografije.

Podsetimo, Deinu ruku je prišio tim lekara na VMA, a nakon operacije oglasio se doktor Marko Bumbaširević i progovorio o stanju voditeljke:

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Doktor Bumbaširević...

- Ona se oseća dobro i dobro je. Ruka izgleda dobro. Dobrio sam film od kolega sa VMA. Uveren sam da će sve dobro proći. Ovo je bila nemoguća misija, jer je reč iščupanoj ruci koja je opečena od trenja. Izgledalo je nemoguće da se to ušije. Želim da pohvalim Deu. Hrabar je ona pacijent i ima sve pohvale. Kod takvih pacijenata nemoguće se pretvara u moguće. Nadam se da će funkcija ruke biti dobro - rekao je doktor Bumbaširević voditeljki Jovani Joksimović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading