Vranješ podneo krivičnu prijavu protiv Karleuše: Traži abnormalnu sumu novca!

Autor:

Zabava

08.02.2019

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porno-skandal koji je izazvao "zemljotres" u Srbiji i regionu očigledno će dobiti epilog na sudu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ...

Fudbaler Ognjen Vranješ podneo je krivične prijave protiv estradne pevačice Jelene Karleuše.

Uz krivičnu prijavu, Vranješ je protiv pevačice podneo i dve dodatne tužbe u kojima od Karleuše potražuje višemilionski iznos.

Vranješ je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu podneo zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti i odlučan je da na sudu istera pravdu zbog, kako navodi, "pretnji ubistvom".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša...

Podsetimo, Karleuša je nakon što su svi mediji i društvene mreže osudili otvorene pretnje Vranješu, njegovoj porodici, ženi i detetu, shvatila koliko je to ozbiljno, sramno i nedopustivo, obrisala post, ali na njenu žalost društvene mreže pamte duže nego što bi ona želela. 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes/instagram.com/karleusastar
Ognjen i Jelena...

- Žalim tvoju ženu i tvoje dete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem s tobom - džabe ti je. Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje - piše, između ostalog, u ranijem saopštenju JK, što je jedan od razloga podnošenja krivične prijave

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading