BORAC NEDELJE: U "Premijera-Vikend specijalu" saznajte detalje iz života Dee Đurđević!

Autor:

Zabava

08.02.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgledanija emisija o poznatima "Premijera-Vikend specijal" i ove nedelje tačno u 14 časova donosi ekskluzivne vesti o poznatima i najvažnija dešavanja koja su obeležila proteklu nedelju.

Foto: Promo foto
Ognjen i Tijana...

Nakon teške saobraćajn nesreće i uspešne operacije na kojoj je bio angažovan tim najboljih stručnjaka na čelu sa profesorom doktorom Markom Bumbaširevićem, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro" Dea Đurđević se oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji. U ovim teškim trenucima, uz Deu su bile njene kolege sa TV Pink, prijatelji, porodica i brojne javne ličnosti, koje su joj na društvenim mrežama slale poruke podrške.

Zbog svega što je hrabro preživela, Dea je sa pravom borac nedelje, ali i godine, a ko je zapravo uvek nasmejana voditeljka "Novog jutra" i jedno od omiljenih TV lica, saznaćete upravo u "Premijera-Vikend specijalu".

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević...

Jedna od trenutno najaktuelnijih pevačica odlučila je da gradsku vrevu zameni prirodom, te je otišla na jednu od najpoznatijih srpskih planina, Kopaonik. Da li je pobegla od pritiska medija ili jednostavno uživa u zimskoj idili, otkriva "Premijera-Vikend specijal".

Pevači stalno nastoje da budu inovativni i uvek predstave drugačije pesme, što u najvećem broju slučajeva nailazi na odobravanje publike. Međutim, nije retkost da estradne zvezde "pozajme" pesmu od stranih kolega. Prilog o tome koje su pesme plagijati, ali i šta je to kič i šund koji je obeležio početak 2019. godine, biće emitovan u ovonedeljnom izdanju najgledanije emisije o poznatima.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Tomašević...

Nedeljno popodne sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem ovog puta u studiju provodi pop zvezda Jelena Tomašević.  O novoj pesmi, koncertnim aktivnostima u narednom periodu i privatnom životu, Jelena će govoriti upravo u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Koji su to događaji obeležili nedelju za nama i još mnogo zanimljivih priloga očekuje vas u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 10. februara uživo od 14 časova na TV Pink.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading