Obećala si da ćeš doći: Kija uputila Dei emotivnu poruku!

Autor:

Zabava

08.02.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević uspešno se oporavlja od operacije tokom koje joj je prišivena amputirana ruka koju joj je otkinuo autobus u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila ispred bolnice "Dr Dragiša Mišović". Zbog svega što joj se dogodilo, Dea ne samo da nije došla na posao, već se nije pojavila ni na humanitarnom koncertu u Domu omladine na kom je, između ostalih, pevala i Kija Kockar, a sa kog je sav novac usmeren za decu koja boluju od karcinoma.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Pre samo nekoliko dana... Kija, Dea i Sarapa

Dea je bila najavila svoj dolazak, a svima je bilo mnogo žao što nije bila prisutna budući da je doživela strašnu saobraćajnu nezgodu. Budući da se voditeljka sada uspešno oporavlja, Kija Kockar je objavila emotivnu poruku u kojoj je Dei poželela brz oporavak:

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Oporavlja se... Dea

- Falila si nam sinoć, Dea! Obećala si da ćeš doći! Ali čula sam da si sada dobro i jedva čekam da te vidim ponovo nasmejanu - napisala je Kija i mnoge rasplakala.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija se obratila Dei emotivnom porukom...

Iako je i dalje na intenzivnoj nezi, kako tvrde lekari, Đurđevićeva se uspešno oporavlja, a sutra u 12 časova će imati prvu kontrolu na kojoj će stručnjaci na čelu sa prof.dr. Markom Bumbaširovićem utvrditi u kakvom je stanju njena ruka.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Uz Deu... Kija Kockar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

08.02.2019 14:52

Želim joj brz oporavak.

Odgovori 11 0