Noć protekla dobro za Deu: Mladen se pojavio na Pinku i otkrio sve detelje jezive nesreće!

Autor:

Zabava

08.02.2019

09:19 >> 09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Mijatović, novinar, ali i verenik Dee Đurđević koja je juče teško povređena ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kada ju je udario autobus i tom prilikom otkinuo ruku, gostovao je u emisiji "Novo jutro sa Deom i Sarapom" i tom prilikom otkrio sve detalje o oporavku mlade voditeljke.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Mladen preneo poruku zahvalnosti svoje devojke... Đurđevićeva i Mijatović

- Nisam imao priliku da vidim Deu lično jer je ona na odeljenju intenzivne nege gde su posete zabranjene. Ali ono što mogu da kažem, evo ekskluzivno je da je noć protekla mirno i da su lekari najpre bili zadovoljni operacijom koja je trajala više od pet sati, a potom i prvim postoperativnim periodom. Protekla je samo jedna noć, ali su zadovoljni kako Dea reaguje. Kažu da je pshički veoma jaka i da je veliki borac. I da je u ovoj situaciji, veoma pozitivna, koliko god je to mogiuće. Ona nema kontakt sa spoljnim svetom, svakako tako i treba da bude. U svakom slučaju Dea je uputila poruku zahvalnosti svima koji su se interesovali za njeno stanje i svima koji su uputili reči podrške. Mnogo ljudi iz naše profesije i javnog života je zvalo i raspitivalo se, što iz zemlje, ali i iz inostranstva. Velika zahvalnost i svim lekarima koji su učestvovali u operaciji, na čelu sa prof. dr. Markom Bumbaširevićem, ali i svim ostalim doktorima i medicinskim sestrama. Velika zahvalnost i ekipi Hitne pomoći, takođe i mladoj devojci koja je prva pomogla. Neverovatno je, ali Dea se čak seća i imena te devojke, koja je izašla iz autobusa i pomogla, naravno ja to sada neću otkrivati - istakao je Mladen koji nije propustio priliku da spomene ni još dve osobe koje su povređene u ovoj saobraćajnoj nezgodi, ali su njihove povrede mnogo lakse od Deinih.

Foto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Umoran... Mladen Mijatović
Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Oporavlja se ... Dea Đurđević

- Vodi se računa o još dve osobe koje su povređene, na svu sreću te dve osobe su lakše povređene, ali je i njima ukazana pomoć kao i Dei - zaključio je Mijatović.

Mladen je opisao i samu saobraćajnu nezgodu do koje je došlo kada je jedna ženska osoba svojim automobilom udarila otpozadi u Deino vozilo. A kada su njih dve upalile migavce i izašle na trotar, autobus koji funkcioniše u sistemu javnog gradskog prevoza izletelo je sa kolovoza i popelo se na trotar gde je direktno udarilo u Deu koju je vukao nekoliko metara i tom prilikom je voditeljki otkinuo ruku. Mijatović je dodao da je u autobus potom udario i drugi autobus, zbog čega je on nastavio da udara u vozila ispred sebe. Ukupan broj vozila koji je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nezgod jesu tri automobila i dva autobusa. Mijatović je istakao da je nekoliko stotina metara dalje iz asfalta izbijala voda, a s obziroma na to da se nezgoda dogodila u ranim jutarnjim časovima kada je napolju bilo -2 stpena, ovo je mogući uzrok saobraćajne nezgode.  

- Moja subjektivna procena, a ja sam tu bio oko pola sedam, je da je kolovoz bio klizav. Po nalogu javnog tužioca, alkotestirani su svi učesnici u saobraćajnoj nezgodi, i niko nije bio pod dejstvom alkohola. Sve je sada pod istragom i dok se istraga ne završi, ne možemo govoriti - dodao je Mladen koji je otkrio i da voditeljkino stabilno psihičko stanje doprinosi oporavku:

- Kako lekari kažu, a to je ono što i mi ovde na televiziji znamo jeste da je Dea jedna veoma psihički jaka i stabilna osoba. Ona će se opraviti i to je najvažnije - zaključio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading