Đani se razočarao: Kolege su mi zabile nož u leđa!

Autor:

Zabava

08.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani uveliko priprema svoj veliki beogradski koncert u Štark areni, koji će biti održan 8. marta, a jedino što je uspelo da mu nakratko pokvari sreću jeste činjenica da su ga neke kolege koje je pozvao da mu budu gosti odbile.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Razočarao se u kolege... Đani

Naime, Đani za Srpski telegraf otkriva da se estradnjaci s kojima je bio vrlo blizak nisu odazvali njegovom pozivu da mu se pridruže na bini Arene, zbog čega je odlučio da ih zauvek precrta.

Folker ne može da sakrije da je duboko uvređen što ga je petoro pevača odbilo nakon što ih je pozvao da mu se pridruže na bini Štark arene

RepublikaFoto: instagram.com
Uskoro koncert...

- Pet kolega sa kojima sam godinama nastupao i sa kojima sam se privatno družio je odbilo da mi budu gosti na koncertu. Ne želim da im pominjem imena jer su mi zabili nož u leđa. S njima ću prekinuti svaki kontakt i mogu samo da im se nasmešim lažno kada ih sretnem, kao što su oni to meni radili. To je jedan sujetan svet, koji ne razmišlja o svojoj karijeri, već da li ću ja da puknem u Areni. Meni nije bitno da se družim sa nekim ko je poznat. Najviše se i družim sa ljudima koji nisu iz sveta estrade. Nije mi važno ni da li je neko sa sela ili iz grada, bitno je samo da je među nama pozitivna energija. Da ostanemo do zore, da pevamo i zezamo se - otkriva Đani i ističe da će mu se na bini pridružiti drage kolege, koje su odmah prihvatile njegov poziv.

Đani: Sa određenim kolegama ću prekinuti svaki kontakt i mogu samo da im se lažno nasmešim

- Ozbiljna banda će pevati na mom koncertu - Seka Aleksić, Anderana Čekić, Jana Todorović i Peđa Medinica. Ostalo je još malo, što će se prodati sigurno kada se deca vrate sa raspusta. VIP zona i lože su odmah otišle! Iskreno, svi traže VIP karte i ne pitaju koliko košta - uverava Trajković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading