Kija o nesreći Dee Đurđević: Ovo je strašno, nisi nigde više siguran!

Autor:

Zabava

07.02.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar večeras je učestvovala na humanitarnom koncertu u Domu Omladine koji je organizovan kao podrška deci oboleloj od karcinoma.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Pridružila se humanitarnoj akciji... Kija

 

Kija je poznati humanitarac koja se uvek odaziva bilo kakvoj akciji humanitarnog tipa, a i sama je na neki način prošla kroz ne baš takvu, ali sličnu sudbinu kada je prošle godine operisala tumor na dojci. 

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Svi su uz Deu...

Obzirom na to da je poznata voditeljka jutarnjeg programa "Pink" televizije Dea Đurđević danas doživela tešku saobraćajnu nesreću gde je zadobila povredu ruke bez koje je zamalo mogla i da ostane, mnoge poznate ličnosti i prijatelji voditeljke pružali su joj podršku preko društvenih mreža pa i sama Kija koja je na svom instagram profilu ispod teksta o nesreći voditeljke napisala "Drži se" i označila tri srca. 

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

Ovom prilikom je, takođe, prokomentarisala i da su to strašne stvari koje su se desile Dei. 

- To je strašno, svakome može da se dogodi, nisi nigde više siguran. Želim joj brz oporavak - kratko je prokomentarisala Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

07.02.2019 23:00

Deco, vozite polako. Ne brže od života.

Odgovori 14 0