Probudila se Dea Đurđević: Prve reči koje je izgovorila lede krv u žilama!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

07.02.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TV voditeljka Dea Đurđević teško je povređena jutros pošto ju je autobus udario na trotoaru nakon što je izašla iz svog automobila.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea sa kolegom Predragom Sarapom...

Saobraćajna nesreća desila se oko šest časova ispred beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović". Operacija je završena i Dea je zasad dobro i čeka se oporavak. Lekari još ne znaju ništa konkretno, ali, kako kažu, najbitnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su mladoj voditeljki uspeli da sačuvaju ruku!

Lekari ne puštaju nikoga osim članova porodice blizu opercacionog bloka, odnosno šok-sobe u koju je prebačena mlada voditeljka posle operacije.

Nakon što se probudila posle teške operacije, prve reči koje je izgovorila voditeljka bile su "Hvala bogu što sam živa"!

Sve vreme uz nju su na VMA njena majka Nena i dečko, novinar Mladen Mijatović.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zabrinut za stanje svoje devojke...

- Hvala lekarskom timu, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje svi treba da budemo ponosni - izjavio je Mladen za medije.

Podsetimo, operacija je počela nešto pre 11 časova, a Dea je odmah posle nesreće zbrinuta na VMA. Zahvat je trajao nešto više od tri sata, ali vrhunski tim lekara uspeo je da sačuva njenu ruku!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading