JK bežala od Karića u Dubaiju: Karleuši preseo odlazak u UAE!

Autor:

Zabava

06.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena sa porodicom ručala u restoranu, a kada je ugledala bivšeg supruga na ulazu, nije dala ćerkama ni da poruče desert.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša...

Pop diva Jelena Karleuša otputovala je nakratko u Dubai kako bi po drugi put pokušala da spase svoj brak sa Duškom Tošićem, a zajedničko vreme umalo im je preselo zbog Jeleninog bivšeg muža Bojana Karića. Kako Srpski telegraf saznaje, Jelena i Duško otišli su sa ćerkama na porodični ručak u poznati restoran "Nusret", a tamo su sreli, ni manje ni više, nego Jeleninog nekadašnjeg partnera, zbog čega je Karleuša odmah napustila objekat i umalo napravila scenu.

Naime, Jelena je u Dubai došla nakon što je saznala da njen suprug Duško Tošić izlazi sa manekenkama u noćni provod, te pokušala da ponovo oživi porodičnu idilu. Sve vreme je sa Duškom i ćerkama Nikom i Atinom i nenametljivo provodi vreme sa njima, međutim, jedan naizgled svakodnevni porodični ručak pretvorio se u dramu. Dok je porodica Tošić uživala u specijalitetima, na vratima restorana pojavio se Jelenin bivši suprug Bojan Karić sa ženom Mašom. Čim ga je ugledala, Karleuša je tražila od Duška da napuste restoran.

Karleuša je doživela šok kada je videla Karića u Dubaiju. Iskrala se iz restorana da je ne vidi

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Mihailo Gentleman
Jelena i Bojan...

- Duško je i dalje ljut na Jelenu zbog porno-afere sa Ognjenom Vranješem i činjenice da se ne odvaja od torbe koju joj je ljubavnik poklonio, uprkos njegovim zahtevima da je uništi. Ipak, zbog ćerki Nike i Atine, fudbaler je odlučio da pokuša da prevaziđe bračnu krizu sa pevačicom, pa je porodica otišla u planetarno poznati restoran na druženje. Međutim, tada se dogodila prava drama, jer se upravo tamo pojavio i Jelenin bivši suprug Bojan Karić sa ženom Mašom, a Jelena ga je prva spazila na ulaznim vratima - počinje priču dobro obavešteni izvor i otkriva detalje ovog događaja.

- Jelena je jedva čekala da ode kod Nusreta, vlasnika istoimenog restorana, ali ručak joj je ubrzo preseo. Dok su ona i njena porodica uživali u specijalitetima i naručivali deserte, na vratima se pojavio Bojan Karić sa suprugom. Jelena je doživela šok. Odmah je rekla Dušku da je bolje da nešto slatko pojedu usput, što je Duška iznenadilo, ali je odustao od poručivanja deserta. Nervozno je počela da požuruje ćerke, koje su još uvek jele glavno jelo, da krenu, tako da su u roku od pet minuta izašli iz restorana. Mislim da Duško nije ni video Bojana i Mašu, jer Jelena nije želela da mu kaže da joj je zbog toga neprijatno kako ne bi došlo do novih razmirica - zaključuje naš sagovornik.

Podsećamo, Jelena i Bojan su se venčali 2004. godine, a u braku su proveli samo tri meseca. Razlog razvoda je bila Jelenina prevara sa Karićevim članom obezbeđenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading