Nakon 4 godine od nasilja Vlade Stanojevića, Ana Marija se oglasila: Pravda ne postoji!

Autor:

Zabava

04.02.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionka u fitnesu Ana Marija Žujović danas se oglasila o nasilju koje je doživela pre četiri godine od strane svog tadašnjeg supruga, voditelja Vladimira Stanojevića.

Foto: instagram.com/a.m.fitnessuniverse
Ana Marija Žujović

Ana Marija je danas istakla kako suđenje i dalje nije završeno i da pravda nije zadovoljena:

- Na današnji dan pre tačno četiri godine... Živim ovde u prelepoj Srbiji, ali neke stvari i dalje ne funkcionišu. Žene, ali i muškarci su i dalje nezaštićeni agresije “jačih”. Pravda ne postoji ili bar ne još uvek. Slučaj nije rešen... Nisam i neću dozvoliti da budem žrtva, povređena jesam, ali dajem sve od sebe da iz ovoga izađem kao pobednik - poručila je Žujovićeva.

Foto: instagram.com/vladimirstanojevic
Otišao za Ameriku... Vlada Stanojević

Podsećanja radi, voditelj Vlada Stanojević tada je svoju suprugu u ranim jutarnjim časovima nakon burne svađe, udario u njenom stanu, nakon čega je napustio objekat. Fitnes instruktorka je najpre fotografiju modrice na oku objavila na društvenim mrežama, a zatim voditelja i prijavila za zlostavljanje. U međuvremenu, Stanojević je napustio Srbiju i preselio se u Ameriku gde sada radi kao menadžer, dok se protiv njega ovde vodi sudski proces.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

04.02.2019 13:25

Zašto ga ne tuži u Americi. Tamo će dobiti veću kaznu.