Đole Đogani je bio vrhunski sportista: Niko ne bi rekao da se ovim bavio denser!

Autor:

Zabava

04.02.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih domaćih densera Đole Đogani, decenijama je frontmen grupe "Đogani Fantastiko", a sada je otkrio čime se pre toga veoma uspešno bavio.

Foto: facebook.com/djole543
Bivši reprezentativac... Đole Đogani

Naime, Đogani je pre muzičke karijere bio atletičar, a koliko je bio uspešan svedoči i činjenica da je trčao za reprezentaciju:

Foto: youtube.com/ Djogani
Supruga ga ne prati jedino na trčanju... Đole i Vesna

- Kao momak sam se bavio atletikom. Bio sam član reprezentacije i Atletskog kluba "Crvena zvezda", sa kojim sam tamo odlazio na pripreme. Svako jutro išli smo na trčanje i usput vežbali na drvenim spravama, tako da odlično poznajem svaku stazu, brežuljak i puteljak na ovoj planini - rekao je Đogani misleći na planinu Kopaonik, gde i sada redovno zimuje.

Đole je priznao da od trčanja nije odustao, ali da nema ko da mu pravi društvo:

- I sada ću ići na trčanje, ali sam. Vesna ne voli da trči, ćerka je još mala, a sin ne može da me prati. On je usmeren na fudbal, a poznato je da fudbaleri ne vole baš da trče jer to, inače, najviše rade na terenu. Laura pokazuje želju da vežba sa tatom, ima samo pet godina i već sada je mnogo brza, pa mislim da ćemo uskoro početi zajedno sa njom da treniramo - naveo je Đole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading