Jarić pravi vilu u Beogradu: Imaće pet spavaćih soba, tri kupatila...

Autor: Blic.rs

Zabava

04.02.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Marko Jarić nedavno je obelodanio vezu sa, javnosti nepoznatom, brinetom i to je prva njegova devojka koju nije krio od medija. A sada je otkrivena informacija i da će se nastaniti u Beogradu, gde je kupio imanje i gradi velelepnu vilu.

Živeće i u Beogradu... Marko Jarić

Bivši košarkaš živi u Majamiju, ali je u Beogradu veoma često, te je sada odlučio da se ovde i skući. On je započeo gradnju vile koja će biti izgrađena od najskupljeg materijala:

- Iako živi u Majamiju, te tamo poseduje nekretninu koja može da parira holivudskim, nekadašnji košarkaški as kao neko ko je odrastao Beogradu želi da ima vilu u kojoj će boraviti kada dođe, kako sam tako i sa svojim ćerkicama Valentinom i Sijenom, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom. On je prošle godine kupio ogroman plac u samom centru Beograda, a njegova vila biće sa pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanom, ali i nekoliko parking mesta u garaži - otkriva izvor blizak Marku.

Da li će i njegova nova devojka doći u Beograd...?

- Stalno su tu radnici, rade čim im vremenske prilike dozvole. Ovo je baš luksuzni kraj i cena kvadrata prosečnih stanova se kreće do tri hiljade evra, ali njegova je mnogo viša klasa. Tražio je da bude sagrađena od dobrog građevinskog materijala i da pločice i drvenarija budu najkvalitetniji mogući. Samo trošak svih radova će preći sumu od milion evra. Pored bazena, Marko će imati i saunu, ali i šank kako bi njegovim gostima ugođaj bio potpun - zaključio je izvor.

Novu izabranicu upoznao sa ćerkama... Jarić sa devojkom

Jarić u Majamiju poseduje luksuznu vilu, mediji su pisali da je u njegovom vlasništvu i penthaus u Njujorku procenjen na 5,5 miliona dolara, jahta vredna 1,4 miliona, zatim vila na ostrvu Indijan Krik na Floridi kao i vikendica na Beverli Hilsu.

Marko je nedavno svoju devojku upoznao sa ćerkama Valentinom i Sijenom koju ima iz braka sa Adrijanom Limom, a vezu je potvrdio i putem fotografije na instagramu. 

Jarića su sa devojkom najpre uslikali paparaci prošlog leta na plaži kada su sa njima bile i njegove ćerke, pa je izvesno da su devojčice prihvatile novu izabranicu svog oca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading