Katarina Grujić ima novog dečka!

Autor:

Zabava

04.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić ne prestaje da intrigira javnost kada je u pitanju njen ljubavni život. Naime, Kaća je na Instagramu postavljala fotografije i storije iz jednog kluba u Sarajevu, u kom je bila s novim dečkom.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Našla novog dečka... Kaća

Na storijima koje je atraktivna pevačica kačila vidi se da je veoma bliska sa izabranikom koji je iz Sarajeva. Naime, kako Srpski telegraf saznaje od izvora bliskog Kaći, njih dvoje su srećni, provode svaki trenutak zajedno, čak su i iskoristili da odu nekoliko dana na Jahorinu kako bi uživali.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Iz veze u vezu... Kaća

Pevačica sa izabranikom provela nekoliko dana na Jahorini

- Katarina je veoma srećna, blista u poslednje vreme. Dečko s kojim je u vezi je iz Sarajeva i prema njoj se ophodi kao prema princezi. Kaća kaže da se nijedan dečko ovako lepo nije ponašao prema njoj i da je sigurna da je onaj pravi. Njih dvoje koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno. Ona ne želi da otkrije ko je srećnik jer kad god je svog izabranika pokazala u javnosti ta veza se ubrzo završila - rekao je naš izvor.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Držali se za ruke čitave večeri...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading